Dissabte, 27 d'abril de 2024
festa major

Sort dona el tret de sortida a la Festa Major

Consulta totes les activitats i els horaris de la festa que s'allargarà fins dimarts que ve

Pallars Digital Sort | 28 de juliol de 2023 a les 12:13
Els sardanistes de Sort ballant a la plaça Major durant la festa major | Lolita March
Sort dona el tret de sortida aquest divendres a la seva Festa Major, que s’allargarà fins al dimarts 1 d'agost amb una àmplia varietat d’activitats per a tots els públics. A continuació, us resumim quines són les activitats principals diàries de la Festa Major i els seus respectius horaris:

Divendres

 
La Festa Major començarà a les 21:00 h amb una nit de poble al castell de la capital del Pallars Sobirà. Un sopar popular i els concerts de Tomàs & New Experience Band i la Banda del Coche Rojo, juntament amb la sessió musical Esmoletsparty's, seran els encarregats d'obrir les actuacions de la festa. A les 21:30 h, també hi haurà un concert a l'església de Sant Feliu a càrrec del cor Francesc Valls.
 

Dissabte


El dissabte arrencarà amb inflables aquàtics a la piscina municipal entre les 11 i les dues del migdia, i entre les quatre de la tarda i les set del vespre. Així mateix, hi haurà un concurs de botifarra, i un 3x3 de bàsquet i un campionat de petanca a la pista poliesportiva. A partir de les 23:30 h, la plaça Major acollirà el ball de nit de Festa Major.
 

Diumenge


L'últim dia de la setmana, els Malfargats de Pallars i els Tirallongues de Manresa protagonitzaran la diada castellera al Parc del Riuet a partir del migdia. Ja durant la tarda, i al mateix parcc l'espectacle Niu i un taller de circ distrauran als més menuts gràcies a la companyia Ntelades. Finalment, a les 10 de la nit, hi haurà una cantada d'havaneres a la plaça Major.
 

Dilluns

 
El dilluns continuaran les activitats lúdiques. Primer, amb una festa holi, i posterioment, amb jocs en família, seguits d'un espectacle familiar al castell de Sort. A les nou de la nit, es donarà el tret de sortida a una cursa d'orientació, i a les 11 començarà el ball de festa major amb Swing Latino i Pascual i Els Desnatats.

Dimarts

 
El darrer dia de la Festa Major començarà amb una cercavila pels carrers del poble. Posteriorment, se celebraran la missa major i una ballada de sardanes, i més tard el ball de rigodons. Finalment, la present edició clourà amb un ball de tarda amb Agustí i els seus teclats.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació