Dissabte, 27 d'abril de 2024
carreteres

Territori licita els dos projectes per a la millora de la C-1311 entre Tremp i Pont de Montanyana

Les obres consistiran principalment en la renovació del ferm i la formació de cunetes transitables

Pallars Digital Tremp | 25 de juliol de 2023 a les 08:54
Imatge d'un tram de la carretera C-1311 | Territori
El Departament de Territori ha licitat la redacció de dos projectes per a la millora de la seguretat i la comoditat en la conducció al llarg de la carretera C-1311 que uneix Tremp i Pont de Montanyana. Les obres consistiran principalment en la renovació del ferm de la carretera, de 26 quilòmetres de longitud, i la formació de cunetes transitables que permetran donar un sobreample a la carretera.

La inversió prevista per aquesta actuació és de vuit milions d'euros i els projectes s'han dividit en dos trams, de 13 quilòmetres cadascun; del Pont de Muntanyana a l'encreuament amb l'N-230 a Tremp, i des d'aquest punt fins a la connexió amb la C-13, al terme de Talarn. La redacció de cada projecte s'ha licitat per un import de 170.000 euros i un termini de 10 mesos.
 

En blanc, la carretera C-1311 que uneix Tremp i Pont de Montanya. Foto: Google Maps

 
Les millores a la C-1311 preveuen la renovació del ferm al llarg de l'actuació, amb un tractament específic en aquells trams que presentin més desgast o transcorrin per zones obagues, així com la pavimentació de cunetes, amb una amplada mínima d'un metre, on sigui tècnicament factible. També es dotarà d'un sobreample els revolts més tancats.

A banda, s'instal·laran noves barreres de seguretat, es milloraran els accessos, s'adequarà la senyalització, es repararà i substituirà els junts d'estructura que estiguin deteriorats i es netejaran els elements de drenatge.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació