Dissabte, 27 d'abril de 2024
Música

Els Amics de les Arts revolucionen la segona nit del Talarn Music Experience 2023

El festival arriba al seu equador i aquest dissabte rep els asturians Ilegales, el músic de Flix Xarim Aresté i Rocket DJ

Pallars Digital Lo Quiosc, Talarn | 15 de juliol de 2023 a les 13:45
Els Amics de les Arts, en plena actuació aquest divendres a Lo Quiosc | J. Llimiñana / TME
El Talarn Music Experience 2023 avança i aquest divendres a la nit ha complert la segona de les quatre nits programades, una d'aquelles vetllades que quedaran gravades en el record dels assistents. Els encarregats de posar la música han estat, ni més ni menys, que Els Amics de les Arts, que amb la seva destresa i el seu bon feeling amb el públic han sabut connectar des del primer moment oferint un concert rodó, per a la història del festival.
 

En total, un miler de persones han corejat i ballat els ja considerats himnes del grup barceloní, des de les cançons de sempre fins a les del seu últim disc Allà on volia. El grup ha tornat als escenaris després d'una temporada de silenci on han estat preparant les noves cançons i treballant amb projectes musicals diversos. Caïm Riba va ser l'encarregat de propiciar el clima perfecte obrint una nit que va tancar el DJ Viktor Ollé.

Durant la segona nit del festival s'han solucionat les cues que es van formar durant la primera jornada, especialment a la zona de la barra gastronòmica, i que van motivar les queixes d'alguns assistents. L'organització del Talarn Music Experience va anunciar ahir al matí que s'estava treballant per agilitzar i optimitzar els temps d'espera, i aquest divendres a la nit aquest tema s'ha pogut resoldre.
 

Caïm Riba va ser l'encarregat d'estrenar la segona nit del festival. Foto: J. Llimiñana / TME


Aquest dissabte és el torn de l'altre gran cap de cartell, Ilegales, a qui acompanyarà el músic i poeta de Flix, Xarim Aresté, en format sextet. La mítica banda asturiana de rock portarà al Talarn Music Experience La lucha por la vida, el seu darrer disc, que coincideix amb el 40è aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. Rocket DJ posarà les darreres notes musicals de la nit.

La venda online d'entrades per aquesta nit segueix activa i els tiquets es poden adquirir a través de la pàgina web del festival. No obstant això, i encara que en les pròximes hores s’aconsegueixi el sold out, l’organització reserva un mínim de 50 entrades per vendre a la taquilla.
 

 

Finalment, qui tindrà l'honor de tancar l'edició del festival demà diumenge serà l'osonenc Quimi Portet, que durà a l'escenari Si plou, ho farem al Pavelló, el doble àlbum en directe que l'artista va publicar a finals del 2020. És el seu primer disc en directe i també el seu primer recopilatori de "grans èxits”.

Horaris i zona d’aparcament

 
El Talarn Music Experience obre portes, de dijous a diumenge, a les 19:30h, mentre que l’horari d’inici dels concerts és a les 21h. La zona d’aparcament se situa, com els darrers anys, al voltant de l’edifici CITA, i s’obre a les 19h. La novetat és que enguany, un cop han estacionat el seu vehicle, els visitants poden accedir al recinte del festival caminant, tot gaudint d’un recorregut segur d’uns cinc minuts amb magnífiques vistes al pantà de Sant Antoni i que discorre per la nova Ruta cicloturística dels Llacs.
 

Mapa del festival. Foto: TME.


Enguany el festival té per primer cop quatre dies de durada amb la incorporació del dijous com a jornada inaugural. Una altra de les novetats és l’adequació i millora de la zona de concerts de Lo Quiosc. Entre altres aspectes, s’ha aplanat i ampliat el terreny, i s’ha canviat la orientació de l’escenari, amb l’objectiu de millorar les condicions dels espectadors. Com a resultat d’aquesta actuació al recinte del festival, s’ha creat un mirador amb vistes a l’embassament de Sant Antoni.

Més de 80 concerts en sis anys

 
Al llarg dels darrers sis anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 80 concerts on, hi han passat més de 10.000 persones. Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives de l’Alt Pirineu i Aran, resultat del compromís dels seus organitzadors per l’aposta per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació