Dissabte, 27 d'abril de 2024
supermercat

Tremp viu una multitudinària reobertura del nou Esclat

L’establiment compta amb 65 professionals, té una superfície de 1.900 metres quadrats i ha suposat una inversió de nou milions d’euros

Pallars Digital Tremp | 16 de juny de 2023 a les 09:03
Les diferents autoritats i representants de l'empresa durant la inauguració | Bon Preu
Bon Preu ha reobert aquest dijous l'Esclat de Tremp, a l’avinguda Pirineus, després de nou mesos en què l’establiment ha romàs tancat per construir un nou edifici que amplia i millora l’antic supermercat. A la inauguració de la reobertura hi han assistit l’alcaldessa en funcions, Maria Pilar Cases, acompanyada pels regidors dels diferents grups municipals que integren el consistori.

Per part de Bon Preu, hi ha assistit la directora comercial, Anna Font, així com altres membres del Comitè de Direcció del grup. A més, també han visitat el nou Esclat representants d’empreses del territori com Cal Tomàs, Tros de Sort i Terrer de Pallars. Font ha declarat en el transcurs de l’acte que "ens fa molta il·lusió la finalització de les obres d’ampliació i millora d’aquest establiment. Ens ha sabut greu haver de tancar l’establiment per les obres, que hem fet en un temps rècord, però creiem que els clients valoraran que ha valgut la pena l’espera".
 

Molts pallaresos i pallareses s'han volgut acostar al supermercat encuriosits per les novetats. Foto: TGE

 
En aquest sentit, ha explicat que "el propòsit de Bon Preu és facilitar el dia a dia dels nostres clients i aquesta remodelació significa una millora significativa pel que fa a nous productes i serveis que oferim aquí a Tremp". Entre les novetats del nou supermercat destaquen el taulell de fleca, el rostidor de pollastres, la formatgeria de lliure servei, la secció de basar o l’espai tèxtil amb referències de roba per a adults i infants, entre d’altres. Amb aquesta remodelació, segons apunta Anna Font, "reforcem la presència del Grup Bon Preu al Pallars Jussà, on també comptem amb una benzinera EsclatOil".

Bon Preu ha invertit nou milions d’euros en la construcció de l’establiment, que ara compta amb un equip de 65 professionals. Un fet que, segons l'empresa, representa "el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Tremp". D'altra banda, el nou establiment té una superfície de vendes de 1.900 metres quadrats i disposa d’aparcament, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: compta amb secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria amb forn de cocció de peix i marisc per aquells clients i clientes que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb pollastres rostits. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i secció de drogueria, perfumeria i basar.
 
Així mateix, el Grup assegura haver refermat la seva aposta per una política comercial de proximitat i de promoció del producte local de qualitat, convertint-se en el referent de productes de km0 a Catalunya. D'altra banda, el nou supermercat de Tremp està equipat amb una instal·lació de 160 kWp de plaques fotovoltaiques que proveirà amb energia neta més d’un 25% de l’energia que consumirà el supermercat.  


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació