Diumenge, 28 d'abril de 2024
obres

L'Esclat de Tremp reobre les portes aquest dijous després de nou mesos

La remodelació ha permès ampliar el ventall de productes i millorar els aïllaments, la refrigeració i la climatització del supermercat

Pallars Digital Tremp | 13 de juny de 2023 a les 11:33
Imatge del supermercat completament renovat | TGE
El nou Esclat de Tremp obrirà les portes aquest dijous 15 de juny després de nou mesos d'obres. El supermercat trempolí va tancar el passat 11 de setembre per iniciar els treballs de remodelació i ampliació, just després de finalitzar els del nou aparcament.

Precisament, el nou supermercat ha crescut aprofitant la superfície de l'antic pàrquing, a tocar de la benzinera de la mateixa empresa. Aquest eixamplament ha permès, entre altres coses, ampliar també el ventall de productes i serveis que s'oferiran a partir d'ara.
 
Així mateix, durant aquests mesos s'han millorat els aïllaments de l'edifici i s'han renovat els equips de refrigeració i climatització per tal de reduir el consum energètic. Durant el període en què han durat les obres, els treballadors de l'Esclat trempolí han quedat afectats per un Expedient de Regulació Temporal de l'Ocupació (ERTO).

Per altra banda, en aquests nou mesos la cadena de supermercats va protagonitzar una anècdota curiosa. Amb la voluntat de promocionar el futur espai, l'empresa va instal·lar un cartell informatiu prop de les obres on es podia veure com seria el nou supermercat. La badada va arribar quan l'Esclat es va referir als habitants del Pallars com a "pallarencs". Un error que van esmenar ràpidament canviant-ho per "Trempolins i trempolines".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació