Diumenge, 28 d'abril de 2024
geoparc

Èxit de participació a la 7a Setmana dels Geoparcs Europeus, amb unes 500 persones

S'han realitzat una quinzena d’activitats gratuïtes per a diferents públics al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Pallars Digital Pallars Jussà | 12 de juny de 2023 a les 08:24
Una de les activitats va ser una sortida a l'estany de Montcortès | Geoparc Orígens
El Geoparc Orígens ha acollit amb èxit de participació, del 21 de maig al 5 de juny, la 7a Setmana dels Geoparcs Europeus. Durant aquests 15 dies, s'han realitzat una quinzena d’activitats gratuïtes de tipologies diverses i sota la temàtica dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Des de tallers familiars, sortides geològiques o activitats infantils, fins a activitats destinades a públics concrets com aquelles destinades exclusivament a escolars o la trobada de les entitats col·laboradores del Geoparc.
   
Enguany, gairebé 500 persones han gaudit de les activitats programades, la màxima participació respecte a totes les edicions anteriors. La Setmana dels Geoparcs és una de les accions de divulgació més destacades del Geoparc Orígens per promoure diferents aspectes i elements patrimonials del Geoparc.

Alhora, es tracta d'una oportunitat, per tal que la població local pugui realitzar diferents activitats gratuïtes i que, la majoria d’elles, es preparen de forma exclusiva per aquesta setmana.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació