Divendres, 19 d'abril de 2024
corporatiu

El maig deixa la segona millor audiència mensual de la història de Pallars Digital

El diari de les comarques pallareses ha sumat 61.386 usuaris únics, una xifra només superada el març de 2020 amb l'esclat de la pandèmia

Pallars Digital Pallars | 9 de juny de 2023 a les 10:45
Les bones xifres han estat motivades, en bona part, per l'interès que han generat les eleccions municipals | PD
Pallars Digital continua batent rècords. Dos mesos després d'assolir la tercera millor audiència mensual de la seva història amb 54.825 usuaris únics, aquest mes de maig el diari de les comarques pallareses ha registrat 61.386 usuaris únics, una xifra que només ha superat en una ocasió en tota la seva història. Va ser, concretament, amb l'esclat de la pandèmia de la Covid-19, un episodi que va generar un elevat interès informatiu.

El d'aquest maig, doncs, és el segon millor registre mensual d'ençà que el diari de les comarques pallareses es va fundar fa 10 anys. El rècord històric es va assolir el març de 2020, quan es van registrar 91.757 usuaris únics. En tercer lloc queda el mes següent, l'abril de 2020, amb els seus 60.975 usuaris únics.

Si es posa el focus en el nombre de visites, les xifres del mes que hem deixat enrere també són excepcionals. En tot el mes de maig, el diari Pallars Digital ha sumat 141.166 visites, unes dades que es tradueixen en una mitjana de 4.553 visites al dia. Aquestes dades d'audiència, auditades per l'OJD, continuen consolidant el diari com a referent informatiu a les comarques pallareses.




Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació