Divendres, 19 d'abril de 2024
salut

L’Hospital Comarcal del Pallars enceta aquest dijous la 4a edició de les Jornades d’Infermeria

Enguany, la iniciativa se centrarà a promoure la importància de la humanització en les cures

Pallars Digital Tremp | 31 de maig de 2023 a les 11:18
Entrada principal de l'Hospital del Pallars de Tremp | ACN
L'Hospital Comarcal del Pallars iniciarà aquest dijous la 4a edició de les Jornades d'Infermeria. La cita, que tindrà lloc a partir de les 15 h a l'Espai Cultural La Lira, enguany se centrarà en promoure la importància de la humanització en les cures. En aquest sentit, les jornades comptaran amb una conferència, una taula rodona, així com una sessió de grup motivacional.

El tret de sortida el donarà una conferència titulada La Brúixola Moral: aspectes ètics en la pràctica infermera, que anirà a càrrec de Maria Jiménez. Posteriorment, a les 16:45 h, es durà a terme una taula rodona sobre la humanització en diferents àmbits. Hi intervindran Lucía Alcaraz, que parlarà sobre Casa Laietània, el Centre de Naixements de l'Hospital Germans Trias.

També hi serà Anna Teixiné, amb la conferència L'equilibri entre la humanització i la tecnologia a l'UCI; Filip Bellón, amb Sueñon, cuidar del descans de les persones hospitalitzades, i Teresa Villoro, amb Una mirada a la infermeria social. En acabar, hi haurà preguntes i un debat moderat per Rosa Maria Pérez.

Després d'una pausa, a les 18:40 h se celebrarà una ponència dirigida per Raquel Franco sobre El valor de l'emoció dins de les àrees quirúrgiques. Una hora més tard, serà el torn de Carlos Bella, que realitzarà una sessió grupal motivacional, titulada 21 tipis i 45 minuts.

Tot plegat, abans de la cloenda i del sopar entre els participants en les jornades, que estan adreçades a infermers, TCAI, fisioterapeutes i a tots els professionals sanitaris interessats, que poden inscriure's a la cita a través d'aquest enllaç.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació