Divendres, 19 d'abril de 2024
meteorologia

El Pallars Jussà continua en alerta per xàfecs intensos aquest dijous

El Servei Meteorològic de Catalunya pronostica una nova jornada de cel grisós, tempestes i temperatures lleugerament a la baixa

Pallars Digital Pallars Jussà | 25 de maig de 2023 a les 08:59
L'episodi de màxima intensitat es viurà a partir del migdia i fins a les sis de la tarda | TGE
El Pallars Jussà viurà aquest dijous una nova jornada marcada per les fortes plujes, després que la comarca es trobés aquest dimecres a la tarda en avís màxim de perill per temps violentTremp va ser una de les zones on més va ploure, amb un total de 43,1 litres.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), aquest dijous serà dia de paraigua a tot el país. De fet, tot Catalunya està en alerta per xàfecs intensos des de primera hora del matí i fins a la mitjanit. Serà a partir entre les 12 del migdia i les 18:00 h quan el Jussà podria viure les pluges més intenses.
 

El cel estarà molt ennuvolat a tot arreu durant tot el dia i les temperatures màximes aniran lleugerament a la baixa respecte a aquest dimecres. Els xàfecs s'iniciaran durant la matinada i matí a l'est del país, sobretot a la zona del litoral, i s'estendran a la resta de comarques a partir de migdia. 
 

Més pluges i més intenses


La pluja serà la protagonista indiscutible d'aquest dijous. Fins al punt de ser-ho, en alguns punts del país, massa. I és que el Meteocat ha activat un avís de situació meteorològica de perill per pluges intenses. Tot i que l'àrea metropolitana està en alerta mitjana durant el matí, el moment més crític del dia serà la tarda, amb fins a 15 comarques en alerta mitjana per aquesta intensitat dels xàfecs. Concretament, són el Pallars Jussà, la Noguera, l'Alt Urgell, el Solsonès, el Berguedà, el Ripollès i la Garrotxa al nord, i el Priorat, el Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, l'Alt Penedès i el Garraf al litoral sud.
   


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació