Dimecres, 24 d'abril de 2024
turisme

Influencers francesos visiten el Pallars Sobirà per promocionar l’oferta de natura de la comarca

Entre les activitats que han realitzat destaca la pràctica de senderisme pel Parc Nacional d'Aigüestortes

Pallars Digital Pallars Sobirà | 12 de maig de 2023 a les 12:23
Dos dels influencers durant la visita turística a les comarques del Pirineu | Ara Lleida
Un grup d'influencers francesos han visitat el Pallars Sobirà per promocionar l'oferta de natura de la comarca. Es tracta d'una iniciativa del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida conjuntament amb el Centre de Promoció Turística a França de l'Agència Catalana de Turisme, Torisme Val d'Aran i l'Oficina de Turisme del Pallars Sobirà.

El grup, del canal Hello Travellers, s'han centrat en el paisatge del Pirineu, i també han fet parada a la Val d'Aran per conèixer les seves oportunitats turístiques i practicar diferents activitats, entre les quals destaca la pràctica de senderisme pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L'objectiu del viatge és promocionar el Pirineu de Lleida a través dels canals propis de Hello Travellers (xarxes socials i blogs). D'altra banda, aquesta acció forma part de l'estratègia promocional del Patronat de Turisme per consolidar i ampliar la promoció turística del Pirineu i les Terres de Lleida a França com a primer mercat internacional per al turisme de Lleida.

Aquest viatge de familiarització pel Pirineu de Lleida forma part d'un conjunt de sis blogtrips que ha organitzat el Centre de Promoció a França de l'Agència Catalana de Turisme en aquestes mateixes dates per diferents indrets de Catalunya amb la col·laboració dels patronats de turisme del territori.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació