Dissabte, 4 de maig de 2024
política

Pere Aragonès visita el Pallars per reunir-se amb empresaris i alcaldes de les dos comarques

El president del Generalitat també farà costat a la candidata d'ERC a Tremp, Maria Pilar Cases, en un acte a la capital del Jussà

Pallars Digital Pallars | 5 de maig de 2023 a les 11:53
El president de la Generalitat, en una imatge d'arxiu | Govern
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita aquest divendres el Pallars per reunir-se amb empresaris i alcaldes de les dos comarques. Acompanyat del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, començarà el seu itinerari a Rialp, on a partir de les 15:30h visitarà l'empresa Sebastia, especialitzada en fustes i edificació prefabricada de baix consum energètic. També s'entrevistarà amb el seu gerent, Joan Sebastia.

A continuació, el cap del Govern es traslladarà a Talarn a les 17:15h. Aragonès té previst visitar el celler Castell d'Encús, especialitzat en l'elaboració de vins catalans d'alta qualitat mitjançant processos ecològics.
 
Aquest celler ha estat el primer a utilitzar la transferència de calor-fred de l'energia geotèrmica en un esforç per disminuir la despesa energètica i, com a conseqüència, també l'impacte ambiental. El president es reunirà amb l'equip directiu del celler, encapçalat pel seu propietari, Raül Bobet.

L'estada a Talarn del president finalitzarà amb una passejada pel nucli antic del municipi, acompanyat de l'alcalde, Alex Garcia i amb una visita institucional a l'ajuntament. Posteriorment, a les 19:15h, Aragonès serà a la capital del Pallars Jussà, on participarà en una conversa amb l'alcaldessa i candidata d'ERC a les eleccions municipals, Maria Pilar Cases, i la portaveu dels republicans, Marta Vilalta.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació