Divendres, 26 d'abril de 2024
turisme

Turoperadors alemanys compromesos amb el turisme sostenible visiten el Pallars

Durant quatre dies han recorregut diferents espais de les dos comarques, en un viatge organitzat per l'Agència Catalana de Turisme

Pallars Digital Pallars Jussà | 28 d'abril de 2023 a les 09:13
Els 10 turoperadors visitant l'Espai Raier de la Pobla de Segur | Ara Lleida
Un grup de 10 turoperadors alemanys que formen part del Forum Anders Reisen ha visitat des del dilluns 24 i fins aquest dijous diferents indrets del Pallars amb la finalitat de conèixer l'oferta sostenible del Pirineu i les Terres de Lleida. Es tracta d'un viatge organitzat per l'Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Dijous a la tarda van participar en un workshop a l'Hotel Terradets, i que ha posat punt final a la seva estada a les comarques de Lleida. En l'activitat els 10 turoperadors alemanys han mantingut diferents reunions de treball amb els responsables de les 14 empreses i entitats catalanes que hi participen, set d'elles de la demarcació lleidatana.
 
Abans del workshop, els operadors han participat en un viatge de familiarització per tal de conèixer una part de l'oferta sostenible del territori. Així, des del dilluns 24, els agents de viatges alemanys han visitat espais singulars i han viscut experiències sostenibles a les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.
 

La delegació alemanya visitant la fàbrica de Licors Portet. Foto: Ara Lleida

 
D'aquesta manera han pogut conèixer Penelles amb la proposta de Street Art, l'Espai Raier a la Pobla de Segur, que mostra l'antic ofici dels raiers recentment declarat a Patrimoni Immaterial de la Unesco, el Castell de Mur, els camins del Cinquè Llac o l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. També han dut a terme activitats de turisme actiu i de gaudi de la natura com són l'astronomia o els banys de bosc.

El Forum Anders Reisen és una associació que integra més de 140 agents de viatges d'Alemanya que s'han compromès amb el turisme sostenible. El seu nom significa "viatjar d'una altra manera" i incorporen en la planificació dels seus viatges la triple dimensió de la sostenibilitat: mediambiental, social i econòmica. A més, tenen en consideració les diferents etapes del viatge (transport, allotjament, excursions, etc.).



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació