Divendres, 19 d'abril de 2024

Pere Ticó presenta la llista d'ERC amb què intentarà revalidar l'alcaldia d'Esterri d'Àneu

La candidatura a la capital aneuenca compta amb membres de l'actual equip de govern i també amb cares noves

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 26 d'abril de 2023 a les 12:41
L'alcalde d'Esterri d'Àneu amb els membres de la candidatura republicana | ERC Alt Pirineu
L'alcalde d'Esterri d'Àneu, el republicà Pere Ticó, ja ha donat a conèixer la llista amb què intentarà revalidar el càrrec a les eleccions municipals. El batlle de la capital aneuenca va ser un dels primers en anunciar que es tornaria a presentar, tal com va avançar en exclusiva Pallars Digital durant el mes de juny de 2022. La candidatura per al 28-M està recolzada per tot el seu equip de govern anterior, però també comptarà amb cares noves.

 
En paraules de l'actual alcalde "comptar novament amb tot el meu equip anterior és un gran puntal, que posa de manifest la bona entesa que s'ha generat entre nosaltres i les ganes que tenim de continuar treballant plegades i plegats.

En aquest sentit, la llista d'ERC vol veure materialitzats i donar continuïtat als projectes que engegats aquests quatre anys, com el nou consultori mèdic, el nou menjador escolar, les obres d'adequació i millora de les voreres del carrer Major, entre d'altres."Quatre anys s'han fet curts per tota la feina que volíem fer, i si comptem amb els anys de pandèmia que hem viscut, encara més, exposa Ticó. 
 
La candidatura també incorpora moltes cares noves, de diferents perfils, edats i sectors amb les que pretén aportar un "aire renovat" amb noves perspectives i nous objectius a complir. "Creiem que és important presentar una candidatura diversa, participativa i que representi a tothom i estic molt content de poder comptar amb nova gent amb ganes i empenta per tirar endavant nous reptes", ha expressat.

L'alcalde comptarà a la llista amb Judit Buquets, Emma Cantos, Jaume Gallart, Marc Gasset, Carme Badillo, Jean Noel Aletà, Nicoleta Octavia, Moises Carames, Generosa Civat, Amat Romero i Francisco Diu. Una candidatura, expliquen, que pretén "atendre les necessitats de tothom, treballant de la mà amb tots els sectors que conviuen a Esterri", i "impulsant projectes que consolidin al municipi com a capital de les Valls d'Àneu".
 
Enfront, Pere Ticó tindrà una única llista, la de Junts, que estarà encapçalada novament per Ferran Lloret. És una de les 11 llistes que el partit presentarà al Sobirà, mentre que al conjunt del Pallars en concorreran 24, moltes amb candidats renovats. Fa quatre anys, Ticó va aconseguir una àmplia majoria absoluta, amb cinc regidors, mentre que Lloret en va sumar només dos.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació