Dissabte, 27 d'abril de 2024

«Gent de poble», una agrupació d'electors que defensa els nuclis agregats, quarta llista a Sort

La candidatura estarà liderada per Albert Baqueró i vol "sumar i ser complement a la resta d'agrupacions" que es presenten a la capital del Sobirà

Pallars Digital Sort | 26 d'abril de 2023 a les 08:31
Feia 16 anys que el municipi no tenia més de tres llistes en unes eleccions municipals | Gent de poble
Sort tindrà una quarta llista electoral a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta de Gent de poble, una agrupació d'electors que vol posar el focus "en les necessitats dels nuclis agregats del municipi". La nova candidatura, integrada principalment per persones dels pobles del municipi, estarà encapçalada per Albert Baqueró, ramader del poble d'Olp; Eva Lluvich, educadora social d’Altron; i Yolanda Prat, infermera de Montardit.

 
Tots ells destaquen, però, que l’ordre dels candidats "ha estat circumstancial" i que hi ha una voluntat ferma de treballar estretament i en tot moment amb la resta d’integrants de l’equip i amb els veïns i veïnes dels pobles. En aquest sentit, afirmen que la llista neix amb l'objectiu de "treballar conjuntament per fer arribar la veu dels seus veïns i veïnes al ple de l’ajuntament".
 
A més, l’agrupació vol remarcar la seva voluntat de "sumar i ser un complement a la resta d’agrupacions" que es presenten amb un programa més ampli i integral per a la totalitat del municipi. El seu programa, afirmen, se centrarà en les necessitats comunes dels pobles, les principals necessitats específiques recollides a cada un dels catorze nuclis agregats i propostes per a la vila de Sort que puguin contribuir a millorar el seu paper relacional i de capitalitat per a totes les persones del municipi.

 
A banda de Gent de poble, a Sort també hi concorreran Sumem, la llista unitària de Som Poble ERC, que tindrà l'alcalde Baldo Farré de cap de llista; Endavant per Sort, amb Neus Comes de número u; i Junts, que estarà liderada per l'actual tinent d'alcaldia Agustí Cotonat.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació