Dijous, 25 d'abril de 2024

Junts presenta Agustí Cotonat com a cap de llista a Sort

L'actual regidor i segon tinent d'alcalde va substituir a mitja legislatura Imma Gallardo, número u del partit a les eleccions del 2019

Jordi Ubach i Tomàs Garcia Sort | 25 d'abril de 2023 a les 11:51
Agustí Cotonat en una imatge d'arxiu | Cedida
Agustí Cotonat serà el cap de llista de Junts Sort a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts del partit. Cotonat és l'actual segon tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Medi Ambient, Salut i Benestar Social al consistori de la capital del Pallars Sobirà.

 
Nascut l'any 1972, el número u de la candidatura substitueix l'exdiputada al Parlament de Catalunya, Imma Gallardo, qui va ser cap de llista de la formació als comicis del 2019, i a qui també va reemplaçar a l'ajuntament després de renunciar a la seva acta de regidora ara fa dos anys.

Amb aquest anunci, ja són dos les llistes confirmades a Sort de cara a les municipals. La primera a fer-se pública va ser la d'Endavant per Sort, una nova llista vinculada al PSC i que estarà liderada per Neus Comes, filla del primer alcalde democràtic del municipi.

D'altra banda, Esquerra Republicana també està ultimant un acord amb Som Poble-l'agrupació d'electors que actualment governa a Sort- que contempla l'actual alcalde de la capital del Pallars Sobirà, Baldo Farré, com a cap de llista. Una possibilitat, però, encara no confirmada pel partit, que repetirà coalició electoral amb Fem Municipi a la comarca.

La de Sort és la segona candidatura que Junts ha donat a conèixer de cara als comicis locals al Pallars Sobirà. L'altra és la de l'actual alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, que optarà a la reelecció amb una llista d'independents que sumarà pel partit presidit per Laura Borràs.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació