16 d'abril de 2024

El PP confirma la candidatura a Tremp amb Susana Torrejón al capdavant

La candidata assegura durant l'acte de presentació dels caps de llista populars a la demarcació de Lleida que vol "recuperar el municipi"

Pallars Digital Tremp | 17 d'abril de 2023 a les 09:46
Susana Torrejón (cinquena per l'esquerra), amb el president del PP a Lleida, Xavi Palau, i l'eurodiputada Dolors Montserrat | PP Lleida
El Partit Popular ha confirmat aquest dissabte la seva candidatura a Tremp per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, i que estarà encapçalada per Susana Torrejón, tal com va avançar aquest diari el passat mes de febrer. Durant l'acte de presentació d'alcaldables populars lleidatans celebrada a la capital del Pallars Jussà, el partit s'ha proposat "aglutinar el vot de centre dreta" a la província.

A l'acte, presidit per Dolors Montserrat, portaveu del PP al Parlament Europeu, i per Xavier Palau, alcaldable popular a la Paeria de Lleida i president provincial, hi han participat alcaldables a capitals de comarca. Susana Torrejón ha declarat que "vuit anys després tornem a presentar candidatura al nostre municipi perquè volem defensar i ser la veu dels veïns i veïnes, recuperar el municipi, atreure talent, inversions i prosperitat".


Per la seva banda, Xavier Palau ha afirmat que l'augment de candidatures a Lleida es deu a què tenen "més presència territorial" i les perspectives electorals "milloren" respecte a fa quatre anys. "Estem a les portes d'unes eleccions nacionals on els pronòstics apunten a una victòria del PP", ha exclamat.
 
Dolors Montserrat ha fet una crida a aglutinar el vot de centre dreta entorn al PP a tots els municipis de la província. "Lleida és clau per les aspiracions del PP a nivell nacional, la província té un paper rellevant per recuperar el govern d'Espanya i, per fer-ho, la primera oportunitat la tenim el 28 de maig votant als alcaldables del Partit Popular", ha afegit.

Els populars presenten candidatura pràcticament a totes les capitals de comarca, a excepció de Sort, i un total de més de 60 candidatures a la província. "Amb aquestes dades incrementem més d'un 40% les candidatures respecte al 2019 i recuperem capitals de comarca importants com Solsona i Tremp", ha destacat Xavier Palau.
 
També ha participat a la presentació Joan Simeón, alcaldable del PP a Mollerussa; Pere Chica, a la Seu d'Urgell; Francisco Romera, al Pont de Suert; José Luís Pardo, a Les Borges Blanques; Daniel Barios, a Balaguer; David Ceresuela, a Cervera; Ramon Ribalta, a Solsona; Miguel Ángel Rubio, a Tàrrega i Tomás Davo, a Vielha e Mijaran.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació