Dissabte, 27 d'abril de 2024

«Sumem per Tremp», una nova llista vinculada als comuns, sisena candidatura a la ciutat

Estarà encapçalada per Diego Palomares, de 36 anys, i veí d'Eroles

Jordi Ubach / Tomàs Garcia Tremp | 15 d'abril de 2023 a les 08:46
Vista general del nucli trempolí d'Eroles | Gustau Erill
Els veïns de Tremp tindran enguany sis opcions per escollir a les eleccions municipals del 28 de maig, un fet sense precedents a la ciutat. Aquest divendres s'ha donat a conèixer la darrera en presentar-se, Sumem per Tremp, una nova candidatura vinculada a En Comú Podem. Es confirmen, doncs, les previsions dels comuns de concòrrer a la capital del Pallars Jussà, tal com van avançar a finals de gener en un acte a Tremp.


La llista, que compta amb el suport d'En Comú Podem de les Terres de Lleida i de l'Alt Pirineu, estarà encapçalada per Diego Palomares, un veí del nucli d'Eroles de 36 anys. Palomares, nascut a Esplugues de Llobregat, viu a Eroles des de fa tres anys. Format en Ciències de l’Esport, en els darrers anys s’ha dedicat a l’agricultura regenerativa, la permacultura i la bioconstrucció. 

Fonts de la formació han detallat a Pallars Digital que la candidatura dels comuns a Tremp es presentarà el proper 28 d'abril en un acte a Eroles. El fet que el lloc escollit sigui aquest petit poble no és casual. A banda de que es tracta del lloc de residència del candidat, la intenció de la formació és visibilitzar la realitat que suposa la dispersió dels 28 nuclis de població de Tremp, i que al seu parer, "requereixen més atenció per part de l'ajuntament". Tremp és, recordem, el municipi més extens de Catalunya amb 302 quilòmetres quadrats.

L'últim cop que es va presentar a Tremp un partit de l'espai polític que ocupen actualment els comuns va ser l'any 2007 amb Iniciativa per Catalunya Verds (ICV). Una llista liderada aleshores per Jordi Solà i que no va ser capaç d'obtenir representació al consistori.


Altres notícies que et poden interessar









 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació