Dijous, 18 d'abril de 2024

Neus Comes encapçala «Endavant per Sort», una nova llista vinculada al PSC

Filla del primer alcalde democràtic de Sort, Comes lidera una candidatura que es defineix com a "plataforma ciutadana transversal"

Pallars Digital Sort | 13 d'abril de 2023 a les 10:53
Comes (de blau a la primera fila) amb els membres de la nova llista | Endavant per Sort
Neus Comes serà finalment la cap de llista socialista a Sort en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Comes, que no milita a cap partit, substituirà José Antonio Manrique, actual regidor al consistori, que el passat mes de febrer, però, havia confirmat a Pallars Digital que repetiria com a número u del PSC a la capital del Pallars Sobirà. Des del partit socialista no s'han donat detalls d'aquest canvi.

Filla del primer alcalde democràtic del municipi, Antoni Comes, la candidata liderarà la llista d'Endavant per Sort, formació vinculada a Candidatura de Progrés, la marca blanca del PSC a escala municipal. Segons un comunicat, la llista està integrada per independents "que volen dedicar plegats els seus esforços a tirar endavant el municipi de Sort".

Així mateix, Endavant per Sort anuncia que "es constitueix com a plataforma ciutadana transversal que vol ser l'alternativa amb un projecte d'il·lusió i canvi per Sort". Respecte als altres integrants de la llista, l'actual únic regidor del PSC al consistori, José Antonio Manrique, ocuparà el quart lloc, mentre que els independents David Díaz i Alina Calvo seran al segon i tercer, respectivament.

La candidatura ha destacat que "Endavant per Sort integra gent de diferents sensibilitats, per unir esforços, idees per tal d'enfocar una nova etapa al municipi". En aquest sentit, afirmen que volen "fer poble, treballar en positiu per Sort, pel municipi i pel Pallars".


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació