Dimecres, 24 d'abril de 2024
subscriptors

Sorteig març: Ja coneixem la guanyadora de l'àpat per a dos persones a Casa Roca!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 31 de març de 2023 a les 09:35
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca | Casa Roca/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig de subscriptors del mes de març, consistent en un àpat per a dos persones a Casa Roca de Sant Martí de Barcedana! El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al matí, ha estat Tere E. (Barcelona). Enhorabona!
 

Una experiència que no et pots perdre


Casa Roca és un allotjament d'agroturisme i un restaurant casolà situat a Sant Martí de Barcedana, al cor de la Vall de Barcedana. Un establiment fundat al segle XV per Francesc Roca ple d'història. Al seu interior hi trobareu joies com l'antiga premsa de vi o el famós foc de rogle, un foc central en una habitació on tot el sostre és xemeneia. L'oferta gastronòmica és tradicional, basada en producte de proximitat i, en alguns casos, amb productes conreats i elaborats a casa. Sens dubte, un imprescindible del Pallars!
 

El foc de rogle, la joia de la corona de Casa Roca Foto: Casa Roca


Suma't a la comunitat de Pallars Digital


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari. Hi han participat un total de 125 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital

Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 
 

Proper sorteig: abril


El proper sorteig tindrà lloc el mes d'abril, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 d'abril. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació