Divendres, 19 d'abril de 2024
festival

12 hores de música electrònica al Pinell: així serà el segon «Brunch in the Pini» de Tremp

Després de l'èxit de l'any passat, l'associació de joves t25620 espera reunir el proper 8 d'abril a unes 900 persones al parc trempolí

Pallars Digital Tremp | 23 de març de 2023 a les 09:00
El festival va aplegar unes 700 persones en la seva primera edició, l'any passat | Jan Mir
L'associació de joves t25620 de Tremp ja està escalfant motors per a la segona edició del Brunch in the Pini, el festival de 12 hores de música electrònica que tindrà lloc el pròxim 8 d'abril al parc del Pinell de la capital del Pallars Jussà. Després de l'èxit de l'any passat -quan van reunir prop de 700 persones- enguany l'esdeveniment comptarà amb les actuacions de 10 DJ's de la comarca amb l'objectiu de promocionar també el talent local.

El segon Brunch in the Pini obrirà les portes a les 18h, i s'allargarà fins a les 6h del matí de l'endemà. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través de la web d'Entrapolis per un preu de 15 euros, mentre que també n'hi haurà de disponibles a la taquilla per 20 euros fins que s'esgotin. El tiquet inclou un got personalitzat, una polsera de tela, una consumició i un pack de benvinguda.
 

 
Durant aquestes 12 hores de gresca, a més, els participants podran omplir-se la panxa gràcies als diversos foodtrucks que vendran creps, hamburgueses o patates braves, entre altres. La idea d'aquest festival, tal com explica Arnau Ubach, membre de t25620, neix del carrer, concretament de la demanda de la gent de música electrònica i dels seus diferents subestils.

També té el seu origen, afirma, en l'èxit de les festes alternatives del migdia a Barcelona, o inclús en bars o llocs més selectius. En total, Ubach assegura que en aquesta segona edició esperen acollir fins a 900 persones. "Hem decidit augmentar l'aforament, ja que l'any passat es van exhaurir places i hi va haver gent que es va quedar fora", assenyala. 
 

De moment, segons confirmen des de l'associació de joves, ja s'ha assolit la xifra de 600 inscrits, un fet que fa preveure que el 8 d'abril s'assolirà el ple absolut. Sigui com sigui, la vetllada quedarà per a la història, no només a la memòria dels participants, sinó també gràcies a l'aftermovie que recollirà els moments més destacats i al fotògraf professional que captarà l'ambient i la gresca protagonitzada pel jovent trempolí i pallarès.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació