Divendres, 26 d'abril de 2024
educació

Educació destinarà prop de mig milió d'euros al nou menjador escolar d'Esterri d'Àneu

Les obres del projecte encara s'han de licitar i s'espera poder acabar-les a principis del curs vinent

Tomàs Garcia Espot Esterri d'Àneu | 15 de març de 2023 a les 11:21
El nou equipament estalviarà desplaçaments als alumnes de l'escola i de l'institut | Escola La Closa
El Departament d'Educació destinarà entre 450.000 i 500.000 euros al futur nou menjador escolar d'Esterri d'Àneu, que donarà servei als alumnes de l'Escola La Closa i de l'Institut Morelló. Així ho ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde, Pere Ticó, després de la presentació del projecte, que ha tingut lloc aquest dimarts a la capital de les Valls d'Àneu.

Les obres del nou equipament, que tindrà unes dimensions de 350 metres quadrats, 170 places i estarà annexat a l'edifici de l'escola, encara s'han de licitar. Està previst que puguin començar a principis d'estiu, mentre que l'alcalde espera que estiguin enllestides amb el nou curs començat, probablement en un termini de tres o quatre mesos.
 

Plànol del projecte del futur menjador escolar. Foto: Ajuntament d'Esterri d'Àneu

 
Ticó ha volgut reivindicar la importància del nou menjador, ja que evitarà que els alumnes s'hagin de desplaçar i utilitzar el transport. Un fet, explica el batlle, que actualment comporta un "cost elevadíssim" i restava comoditat als infants, que en algunes ocasions es veien afectats pels dies de pluja a l'hora d'anar a dinar.

En aquest sentit, ha valorat positivament la feina feta des de l'ajuntament, des d'on "hem treballat molt", assegura, perquè el projecte, finançat al 100% per Educació, fos una realitat. El consistori i el departament van estar treballant durant mesos per tal de definir-lo.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació