Divendres, 19 d'abril de 2024
art

El CAN de Farrera prepara nous cursos, beques i activitats per a la primavera

La nova convocatòria d'ajuts vol incentivar la creació i la investigació finançant el 50% del cost de projectes artístics i científics

Pallars Digital Farrera | 14 de març de 2023 a les 12:02
El CAN de Farrera en una imatge d'arxiu | Imma Gallimó
El Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera encara la primavera amb una nova programació de cursos i activitats. La principal novetat, però, seran les beques amb les que el centre vol finançar el 50% del cost de residència d'aquelles persones que realitzin els seus projectes científics i artístics en aquesta institució cultural del Pallars Sobirà.

La iniciativa contempla que un total de 90 sojorns al centre que podran ser finançats pel mateix CAN i es dividiran entre els diferents projectes seleccionats en funció de les necessitats de cadascun. El termini per presentar sol·licituds va començar el passat 6 de març i els projectes s'aniran seleccionant en funció de l'ordre d'arribada i de l'interès segons els criteris establerts a les bases. Les dates de residències poden ser durant tot l'any exceptuant la Setmana Santa, els mesos de juliol i agost i les festes de Nadal.

Nous cursos i activitats

 
Amb la fi de l'hivern, el CAN també porta sota el braç nous cursos i activitats. Un d'ells, del 24 al 26 de març, porta per títol Ecologia profunda, un curs dirigit per la psicològa, constel·ladora familiar, terapeuta corporal i canalitzadora Gemma Adam. La proposta es basa en les meditacions, les constel·lacions, el treball corporal i el descans a la natura. Es tracta d'un viatge de tres dies que busca la sanació i el desbloqueig de l'artista.

Per altra banda,  dins del cicle Dinamitzacions clandestines per preparar-se per una destrucció imminent, i després de l'èxit de les edicions amb Nao Albet i Marcel Borràs i el Niño de Elche, arriba Geografia del cos, el workshop que impartirà la coreògrafa Vero Cendoya del 13 al 16 d'abril. S'hi treballarà en la pròpia investigació de la coreògrafa i en els projectes dels intèrprets participants. Es tracta d'una activitat adreçada a intèrprets, ja siguin ballarins, actors, actrius i creadors en general.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació