Dissabte, 20 d'abril de 2024

Josep Vidal optarà a un tercer mandat com a alcalde republicà de Llavorsí

El també conseller comarcal del Pallars Sobirà afirma que comptarà amb "un equip renovat i il·lusionat per treballar"

Tomàs Garcia Espot Llavorsí | 14 de març de 2023 a les 12:21
Josep Vidal durant la visita que diversos candidats d'ERC van fer a Marta Rovira a Ginebra | ERC Alt Pirineu
Josep Vidal es presentarà a la reelecció com a alcalde de Llavorsí a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. El batlle, que també és conseller comarcal del Pallars Sobirà, liderarà de nou la llista d'Esquerra Republicana amb la que fa quatre anys va aconseguir una folgada majoria absoluta.

La setmana passada, durant la visita de diversos candidats d'ERC a la secretària del partit a l'exili a Ginebra, Marta Rovira, Vidal va assegurar que la seva llista comptarà amb "un equip renovat i il·lusionat per treballar".

L'actual alcalde també va subratllar que seguiran treballant per tenir "una escola de tots", millorar accessos a nuclis i fer possible la caldera de biomassa al municipi, així com defensar el sector agrari i fer habitatge social "perquè el jovent es pugui quedar al poble".

En les eleccions municipals anteriors, les del 2019, la candidatura de Fem Municipi-ERC liderada per Vidal va imposar-se amb claredat amb 203 vots (el 78,38%) i sis regidors per sobre de la de Junts per Catalunya, que només en va obtenir 53 (20,46%) i un sol representant a l'ajuntament.

Josep Vidal va accedir per primer cop a l'alcaldia de Llavorsí fa vuit anys, a les eleccions locals del 2015. En aquesta ocasió, CiU va ser la força més votada amb 3 regidors, seguida de la llista de Fem Municipi (FM), també amb 3 i liderada per Vidal. Un pacte de FM amb el regidor d'ERC va permetre a Vidal assumir la vara d'alcalde en substitució d'Anna Panisello.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació