Dijous, 25 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla derrota l'Olímpic d'Artesa en un partit boig amb pòquer de Miki Molleví (5-7)

En bàsquet, el CB Tremp no dona opció al Torregrossa (71-38) i el CB Sort supera al Bellvís (68-56)

Tomàs Garcia Espot Artesa de Segre | 13 de març de 2023 a les 08:51
Miki Molleví va marcar un pòquer de gols per mantenir els poblatans en la lluita pel títol | CF Pobla
El CF Pobla va sumar dissabte una nova victòria en un partit completament boig al camp de l'Olímpic d'Artesa de Segre. Amb força baixes a les seves files, la més important a la porteria, que va haver de tornar a ser ocupada per l'isonenc Javi González, els poblatans van començar malament, encaixant un gol d'Isaac Pérez al minut 7 després d'un mal refús de la defensa. La reacció dels de Santi Fité, però, no es va fer esperar, i poc després, Miki Molleví va empatar amb gran gol de falta des de la frontal de l'àrea.

El guió es va repetir de nou, i al minut 20 una passada enverinada -i en possible fora de joc- va permetre als d'Artesa avançar-se al marcador per mitjà d'Albert Puigpinós. I dos minuts després, la resposta poblatana amb un golàs per l'escaire d'Aleix Jové. Sense temps per a assimilar-ho, Miki Molleví marcava al 24 un gol de falta calcat al primer, que es va escolar pel pal esquerre del porter local. Així i tot, la capacitat ofensiva del Pobla va estar contrarestada per una certa permissivitat en defensa, i abans del descans l'Olímpic feia el 3 a 3.

A la segona meitat, es repetia un altre cop el guió. Al minut 48 Molleví trencava la igualada després d'haver fallat un penal, però poc després els locals tornaven a situar les taules al marcador. Tanmateix, a falta de menys de mitja hora els poblatans van posar una marxa més, i Miki Molleví aconseguia el pòquer de gols, mentre que Jové i Albert Soto de penal ampliaven encara més la distància, que només es veuria reduïda amb el darrer gol de l'Olímpic al minut 89.

Victòria final per 5 a 7, doncs, que situa el CF Pobla segon a la classificació amb 40 punts, i a només tres del líder, l'Oliana, que aquesta jornada va perdre contra el Bellpuig, pròxim rival dels poblatans a la lliga. En una segona volta força intensa i imprevisible, els poblatans de moment depenen de si mateixos si volen aconseguir el títol i l'ascens.

Aquests seran els rivals del CF Tremp a la fase de permanència

A Segona Catalana, amb la fase regular ara sí ja finalitzada, el CF Tremp ja coneix els rivals amb qui s'haurà de deixar la pell si vol conservar la categoria. Els trempolins, recordem, van quedar últims del subgrup 5A de Segona amb 9 punts sumats. En la fase de salvació -de dues voltes- tindran davant a l'Alcarràs, quart del seu mateix grup, al Cervera i al Castellserà, setè i novè del subgrup 5B.

I a Quarta Catalana, el FC Rialp va superar per 3 a 0 el Ribera d'Ondara, cuer de la categoria. Després d'una primera meitat sense gols, els de Pito Pasqual van poder avançar-se al minut 57 gràcies al gol d'Albert Gironès. Els del Pallars Sobirà, però, no van poder acabar de tancar el matx fins als darrers instants, quan Pau Vilajosana Ignasi Planas marcaven els dos gols restants que sentenciaven la novena victòria del Rialp, que és setè amb 31 punts.

El Tremp és més líder gràcies al Sort

Pel que fa al bàsquet, el CB Tremp continua com a líder indiscutible de la categoria Sènior. Els del Jussà van superar amb comoditat el Torregrossa per 71 a 38 en un partit que van tenir sempre controlat. La diferència va ser abismal, i en l'apartat anotador el capità Ruben Rodríguez va ser el jugador més destacat amb 22 punts, seguit de Jordi Lloan amb 17 i de Txema amb 15.

Per la seva banda, el CB Pallars Sobirà va superar al fins ara segon a la classificació, el Bellvís, per 68 a 56. Després d'un primer quart igualat, els de Sort van començar a allunyar-se en el marcador i el rival ja no els va poder atrapar. Pels pallaresos van destacar Adrià Farré Uriel Soler, autors de 14 i 12 punts respectivament. El del Sobirà són quarts amb 14 victòries i 34 punts.

Nova jornada desigual per al pàdel pallarès

I finalment, els dos equips del Pàdel Pallars han tornat a viure un cap de setmana desigual. L'equip A es manté líder del grup C de Segona Catalana després d'imposar-se per 2 a 1 a l'Indoor Guissona, i ja suma nou punts a la classificació. En l'altra cara de la moneda, el Pàdel Pallars B va caure de nou, en aquest cas contra el Bellpuig per 3 a 0. Els pallaresos, però, són quarts del grup B de Tercera Catalana i encara en llocs de play-off.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Segona Catalana - Grup C
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup B