Dijous, 25 d'abril de 2024

L’alcaldessa de Tremp i l’alcalde de Llavorsí es reuneixen amb Marta Rovira a Ginebra

Una delegació de candidats d'ERC a les properes eleccions municipals de l’Alt Pirineu i Aran i Lleida han visitat la política exiliada

Pallars Digital Ginebra | 10 de març de 2023 a les 10:39
Les tres candidatures marcaran el ritme de la nova etapa «post-Sisco Borrell» a partir del 28 de maig | TGE
L'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, i el batlle de Llavorsí, Josep Vidal, s'han reunit aquest dijous a Ginebra amb la secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, per compartir estratègies de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. En la trobada, on també han participat altres candidats republicans de l'Alt Pirineu i Aran, s'emmarca en les reunions que Rovira ha mantingut amb diversos caps de llista de la demarcació des del mes de setembre.
 
En la seva intervenció, Pilar Cases ha afirmat que volen seguir treballant "perquè tothom tingui cobertes les necessitats socials i l'accés a la cultura". La candidata republicana també ha declarat que volen un Tremp "fort", i que sigui una ciutat universitària acollint el grau en Infermeria de la Universitat de Lleida. Una possibilitat que ha definit com "un dels grans projectes per a la nova legislatura".
 
Per la seva banda, Josep Vidal ha explicat que la candidatura republicana Llavorsí comptarà amb "un equip renovat i il·lusionat per treballar". L'actual alcalde ha subratllat també que seguiran treballant per fer tenir "una escola de tots", millorar accessos a nuclis i fer possible la caldera de biomassa al municipi, així com defensar el sector agrari i fer habitatge social "perquè el jovent es pugui quedar al poble".

En la seva compareixença davant els mitjans de comunicació posterior a la reunió, Rovira ha volgut destacar el concepte de "Governança Republicana", que ha definit com"‘una manera d’entendre el servei públic, que fa palesa la prioritat dels candidats i candidates d’Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals per les persones i el territori sempre des del compromís i l’honestedat".

En representació de la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran també hi han assistit el candidat de la Seu d0Urgell, Francesc Viaplana, el candidat de Puigcerdà, Joan Manel Serra, la candidata a la Vall de Boí, Sònia Bruguera.  Per altra banda, de les comarques de Lleida hi han sigut presents el cap de llista a la capital del Segrià, Miquel Pueyo, Jordi Ignasi Vidal, cap de llista a Balaguer, Joan Santacana, cap de llista a Cervera, Sílvia Fernández, cap de llista a Agramunt, Helena Martinez, cap de llista a Torrefarrera, Josep Esquerra, cap de llista a Guissona i Estefania Rufach, cap de llista a Os de Balaguer.
 
La secretaria general d’Esquerra Republicana també ha estat contundent a l’afirmar que "parlar l’Alt Pirineu i Aran i de les comarques de la Plana de Lleida és parlar de tots els homes i dones que confien en el projecte d’Esquerra Republicana i que volen assolir el repte de guanyar les eleccions per transformar els seus pobles, el seu territori i per servir a tota la gent per la qual governaran, des de la ciutat més grans fins al municipi més petit". "En definitiva, ha conclòs Rovira, persones que volen ser útils, escriure el futur i estar sempre al costat de la gent".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació