Dimecres, 24 d'abril de 2024
robatori

En llibertat el jove detingut com a presumpte autor de diversos robatoris a la Pobla de Segur

Els Mossos d'Esquadra apunten que hauria comès els furts al Telecentre i al local dels Escoltes poblatans

Pallars Digital La Pobla de Segur | 8 de març de 2023 a les 10:10
Imatge d'un dels panys de la sala Anna Maria Janer forçat durant un dels robatoris | Ajuntament de la Pobla de Segur
El jove de 18 anys detingut com a presumpte autor de diversos robatoris a la Pobla de Segur ja ha estat posat en llibertat, tal com han confirmat els Mossos d'EsquadraPallars Digital. La detenció es va produir el passat 23 de febrer, i tal com va avançar Pirineus Digital, la policia catalana també li atribueix un recent furt al local dels Escoltes de la Pobla de Segur, d'on s'hauria endut 2.000 euros en efectiu.

Els diversos robatoris que se li imputen van tenir lloc entre els mesos de gener i febrer, i es van produir en menys de dues setmanes. El primer va tenir lloc el dia 2 de febrer al Telecentre, d'on van desaparèixer 400 euros de la caixa, mentre que en el segon van esbotzar la porta que comunica aquest espai amb la sala Anna Maria Janer. Durant aquest episodi també es va arrencar l'alarma i es van haver de lamentar danys en portes i vidrieres del local.

 
 
Segons expliquen des del cos de Mossos d'Esquadra, la responsabilitat del jove es podria confirmar en la majoria dels casos gràcies a les empremtes dactilars, malgrat que en d'altres no s'han pogut trobar proves directes que l'impliquin. Així i tot, la policia catalana apunta amb seguretat que seria l'autor de tots els robatoris denunciats.

Una tesi que ja va avançar a aquest diari l'alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, quan es van produir els furts al Telecentre i a l'espai coworking. En aquell moment, el batlle també va declarar que l'autor dels delictes "sabia on anava" i que posseïa les claus del primer lloc on va entrar. Un fet que va provocar que l'ajuntament hagués de canviar el pany.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació