Divendres, 26 d'abril de 2024
robatori

Denuncien dos robatoris al Telecentre i a l'espai coworking de la Pobla de Segur

El primer cop es van endur 400 euros, i l'ajuntament creu que són obra d'una sola persona, ja que s'han trobat les mateixes empremtes en ambdós casos

Pallars Digital La Pobla de Segur | 16 de febrer de 2023 a les 09:17
Un dels panys de la sala Anna Maria Janer destrossat durant el segon robatori | Ajuntament de la Pobla de Segur
La Pobla de Segur ha sigut víctima de dos robatoris en menys de dues setmanes al Telecentre i a l'espai coworking del municipi. Tal com ha avançat Pirineus Digital i ha pogut confirmar a Pallars Digital l'alcalde de la Pobla, Marc Baró, el darrer dels furts ha tingut lloc aquest dimarts al matí, mentre que el primer es va produir el passat dijous 2 de febrer.

Durant el primer episodi es van robar uns 400 euros de la caixa del telecentre, mentre que en el segon els autors del delicte van esbotzar la porta que comunica l'espai amb la sala Anna Maria Janer, així com una altra porta d'aquest mateix lloc. Per altra banda, el 2 de febrer van arrencar l'alarma, i també s'han hagut de lamentar danys en portes i vidrieres del local.
 

Durant el segon furt, aquest dimarts, també es van destrossar portes i vidrieres. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur

 
Segons explica Baró, els fets ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per tal de trobar els responsables. Segons Baró, els agents han recollit empremtes del lloc dels furts, i tot apunta que l'autor dels robatoris és la mateixa persona, ja que s'han trobat les mateixes marques dactilars en ambdós casos.

D'altra banda, l'alcalde exposa que l'autor o autors "sabien on anaven", i que només buscaven diners, ja que no es van endur altres objectes com ara ordinadors. D'altra banda, explica, el dia del segon robatori l'ajuntament ja va procedir a canviar el pany de la porta del Telecentre perquè van suposar que hi havien entrat amb la clau del lloc. "El primer dia no van haver de forçar res", assegura.
 
Respecte a la investigació, Baró declara que la policia catalana afirma tenir el cas "controlat", mentre que el consistori ja ha avisat els usuaris de l'espai de treball compartit i de la sala Anna Maria Janer perquè comprovin les seves pertinences.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació