Dissabte, 27 d'abril de 2024
transparència

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha doblat la plantilla de treballadors en 10 anys

L'ens comarcal presenta un document audiovisual on es fa balanç de les accions i serveis que es van dur a terme l'any passat

Pallars Digital Pallars Jussà | 6 de març de 2023 a les 11:10
Façana de l'edifici del Consell Comarcal | TGE
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat un document audiovisual titulat El Consell Jussà en 365, on es fa balanç de les accions que s’han dut a terme i els serveis que s’han prestat durant el 2022 des d’aquest ens local.


Aquest document mostra l’activitat del Consell destacant alguns dels projectes més emblemàtics que s’han dut a terme en el darrer any, la recuperació de les antigues adoberies de Tremp o la Vila Romana de Llorís, la creació del centre d’interpretació de Boumort, entre altres. També destaca l’increment generalitzat en el nombre d’atencions dels diferents departaments, ja siguin els serveis socials, de promoció econòmica, habitatge, joventut, entre altres.

Destaca també el progressiu creixement de la plantilla que en els darrers 10 anys ha passat de 50 treballadors i treballadores als 110 de finals de 2022. Aquest creixement ha estat motivat per la voluntat del consell d’augmentar els serveis que es presten a partir de la cessió de competències per part de la Generalitat. Per reflectir aquesta diversitat de serveis, aquest document presenta també l’organigrama tècnic i polític sota el qual s’estructuren els diferents departament amb que actualment compta el consell.

Segons ha indicat el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, tan important com la feina que es fa en una administració és explicar-la a la ciutadania per rendir-ne comptes. Així doncs, aquest document vol ser un exercici de transparència de fàcil accés per a tothom i per això s'ha difós mitjançant xarxes socials i quedarà fixat en la web del consell i al canal de Youtube de l'ens.

Aquest audiovisual també ha volgut posar en valor les persones que formen els equips tècnics i de treball que porten a terme les diferents accions i presten els diferents serveis i que molts cops són la cara visible per a l’usuari final.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació