Divendres, 19 d'abril de 2024

Jeannine Abella liderarà la llista de Junts a Isona per intentar recuperar l'alcaldia

L'actual diputada al Parlament de Catalunya afirma que va prendre la decisió conjuntament amb Aranda, actual cap de l’oposició, fa poc més d’un any

Pallars Digital Isona i Conca Dellà | 27 de febrer de 2023 a les 11:22
La candidata de Junts, Jeannine Abella | Junts
Jeannine Abella serà candidata de Junts per Catalunya Isona i Conca Dellà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. L'actual diputada al Parlament de Catalunya va ser tinent d'alcaldia durant la legislatura 2015-2019, i ara intentarà recuperar la vara d'alcalde guanyada per Esquerra Republicana fa quatre anys. Abella ho ha fet públic a les seves xarxes socials i afirma que la decisió de presentar-se la van prendre conjuntament amb Constante Aranda, actual cap de l’oposició, fa poc més d’un any.

Fa dos anys, un cop va saber que seria diputada, va demanar "congelar" la decisió de presentar-se, ja que primer volia comprovar la compatibilitat del Parlament amb el càrrec d’alcaldessa, en cas de guanyar les eleccions. "Si em presento és perquè hi vull ser", afirma Abella fent referència al fet que la dedicació com a alcaldessa no es veurà afectada pel fet de tenir un càrrec supramunicipal.

D'altra banda, la candidata de Junts s’ha mostrat satisfeta per l’equip de persones que l’acompanyaran a la candidatura, on assegura que cadascú "tindrà responsabilitats en diferents àmbits segons el seu perfil personal i professional", amb l'objectiu d'optimitzar i garantir el millor per la ciutadania.

En aquest sentit, Jeannine Abella proposa un ajuntament obert i proper, on "el treball conjunt entre l’ajuntament i la participació de tots els isonencs i isonenques és la clau perquè el municipi tiri endavant".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació