Dimarts, 23 d'abril de 2024
contingut patrocinat

La Xarxa d'Emprenedores Pallareses participa a la 2ª Trobada de l’Aliança d’Entitats de Dones Rurals

Pallars Actiu anima les empresàries i emprenedores pallareses a formar part del col·lectiu

Pallars Digital Pallars | 2 de febrer de 2023 a les 11:15
Pallars Actiu ha estat present a la Trobada de l’Aliança d’Entitats de Dones Rurals | Pallars Actiu
La seu de Fademur a Madrid va acollir el passat dimarts 24 de gener la segona Trobada de l’Aliança d’Entitats de Dones Rurals, on hi va assistir la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (XEP). Arran la celebració de la II Jornada La Nova Ruralitat: territoris resilients i dona emprenedora, acte del qual se’n deriva la 1a Aliança d’entitats de dones rurals, es van generar les primeres cooperacions entre les diferents associacions per impulsar la nova ruralitat i l’emprenedoria femenina en l’entorn rural. 

Amb l’objectiu de promoure i establir una xarxa de col·laboració per la sensibilització, impuls, desenvolupament i acompanyament de projectes i iniciatives del món rural liderades per dones, s’organitzen trobades bianuals de networking empresarial per intercanviar experiències i establir acords. 

Amb el propòsit de valorar l’emprenedoria, el talent i el lideratge femení per un món rural més sostenible, les entitats involucrades identifiquen i comparteixen informació d’interès per al benefici de les activitats de totes les parts on el paper de la dona rural és la figura representativa en el conjunt. 

Pallars Actiu i el Centre d'Empreses Innovadores (CEI) del Pallars Jussà han fet ressò del valor afegit de la xarxa d’empresariat en femení de la demarcació i junts ja treballen accions i jornades d’impuls per sumar en positiu al col·lectiu. Aquest passat 2022 s'han treballat estratègies que reforcen la marca personal i enforteixen la comunitat de dones amb jornades destinades a crear i consolidar llaços entre negocis. 

Des de Pallars Actiu us animem a formar part de la nostra Xarxa d’Emprenedores Pallareses (XEP). En el marc del Grup de treball Dona i Empresa GTDE de la Direcció General d’Innovació i Emprenedoria del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat, del qual formem part el CEI del Pallars Jussà i Emprèn CAT Pallars, es vol impulsar aquestes aliances.

Per formalitzar la inscripció podeu fer-ho a través d'aquest enllaç.
 

Ja pots formar part de la Xarxa d’Emprenedores Pallareses. Foto: Pallars Actiu



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació