Divendres, 19 d'abril de 2024
Robatori

Roben 20 tauletes tàctils valorades en 7.700 euros de l'Escola Valldeflors de Tremp

El furt ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra, mentre que la policia científica ja ha recollit empremtes al lloc dels fets

Tomàs Garcia Espot Tremp | 31 de gener de 2023 a les 10:15
L'Escola Valldeflors, en una imatge d'arxiu | Jordi Ubach
L'Escola Valldeflors de Tremp ha sigut víctima d'un robatori durant aquest cap de setmana. Així ho ha confirmat a Pallars Digital el director del centre, Diego Roldán, que explica que la nit de dissabte o diumenge, es van endur material informàtic, concretament 20 tauletes tàctils valorades en 7.700 euros

Els lladres, afirma Roldán, van força la porta exterior i posteriorment la que dona accés al despatx, on es trobaven els aparells electrònics sostrets. Segons el director, "sabien on es trobaven, perquè hi van anar directes", assegura. 

El robatori ja ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra, i la policia científica ja ha recollit empremtes del lloc dels fets. Tanmateix, avança Roldán, de moment encara no tenen cap indici de qui hauria pogut cometre el delicte. 

Per altra banda, Diego Roldán declara que és el primer cop que es produeix un fet d'aquest tipus a l'escola. En aquest sentit, exposa que ja han demanat a l'Ajuntament de Tremp que instal·li una alarma de seguretat per evitar que es torni a produir.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació