Dissabte, 20 d'abril de 2024
solidaritat

Natura Llibres i veïns d’Alins organitzen una jornada solidària per ajudar a Herbes de l’Alt Pirineu

Els propietaris de l’empresa de plantes remeieres i infusions van patir un incendi a casa el passat desembre que els ho va fer perdre tot

Pallars Digital Araós | 26 de gener de 2023 a les 10:17
Imatge d'una activitat d'Herbes de l'Alt Pirineu | Herbes Alt Pirineu
Els veïns del municipi d'Alins, juntament amb la llibreria Natura Llibres, han organitzat per aquest divendres una jornada solidària amb l'empresa Herbes de l'Alt Pirineu. Tot plegat, després que el passat 6 de desembre, un incendi afectés la casa dels seus propietaris a Araós.

Un succès que va provocar que la Gemma i el Pedro ho perdessin tot després d'una vida dedicada al cultiu, elaboració i comercialització de plantes remeieres i infusions al Pallars Sobirà. Per aquest motiu, la jornada té com a objectiu cooperar en la reconstrucció d'aquest projecte vital, ja que bona part de la producció d'Herbes de l'Alt Pirineu va quedar destruïda. 

Així, aquest dissabte 28 de gener, a Araós, es realitzaran tot tipus d'activitats, els beneficis de les quals aniran destinats a l'empresa. A les 9h, es duran a terme feines de camp; paral·lelament, hi haurà un taller infantil amb el llibre L'ocell de foc i el seu autor, Àngel Bonada. Més tard, a les 14h, se celebrà un dinar etnobotànic, durant el qual també se sortejaran cistelles solidàries de productes locals. Finalment, a les 16h, es realitzarà un taller de glossa i danses folk. 

Per apuntar-se a la jornada solidària, cal enviar un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626 534 710. El preu d'inscripció és de 25 euros i inclou el dinar, sorteig i els tallers. 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació