Dissabte, 20 d'abril de 2024
mirador

Llavorsí estrena un nou mirador amb vistes a Port Ainé i la Noguera Pallaresa

L'espai, situat al Camí de la Roca, ha tingut un cost d'uns 3.000 euros

Pallars Digital Llavorsí | 12 de gener de 2023 a les 11:07
El nou mirador permetrà gaudir de l'atractiu paisatgístic del municipi | Ajuntament de Llavorsí
Llavorsí ha estrenat recentment un nou mirador situat al Camí de la Roca amb vistes a Port Ainé i al riu Noguera Pallaresa. Tal com ha explicat a Pallars Digital el seu alcalde, Josep Vidal, l'espai s'ha recuperat després que fa anys estigués en mans privades. A més, detalla, quan es va vendre una casa adjacent, un dels murs va caure sobre el lloc, moment en què es va descobrir que el terreny era de titularitat municipal.

Així doncs, el mirador, que es va enllestir abans de les festes de Nadal, representa un nou espai per gaudir dels atractius paisatgístics del municipi, i servirà per atraure més visitants a la zona. Pel que fa als treballs, l'alcalde indica que han tingut un cost d'uns 3.000 euros, la meitat dels quals han estat sufragats per fons privats.

Per altra banda, a finals del 2022 el consistori també va finalitzar les obres per habilitar un nou aparcament a la zona alta del poble. El pàrquing, que consta de quatre places i ha comptat amb un pressupost d'aproximadament 40.000 euros, era una demanda llargament reivindicada pels veïns, assegura Josep Vidal.

L'objectiu principal d'aquest nou equipament és millorar la mobilitat al poble i evitar que els vehicles aparquin al mig del carrer. Un fet, apunta Vidal, que obstaculitzava el pas dels vianants i també dels mateixos cotxes.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació