Dissabte, 20 d'abril de 2024
sants innocents 2022

​Gerard Piqué busca casa al Pallars

L'exfutbolista català, que guarda una estreta relació amb el poblatà Carles Puyol, va visitar les comarques pallareses a finals de novembre

Pallars Digital Norís | 28 de desembre de 2022 a les 09:36
Gerard Piqué, en una imatge recent, ha protagonitzat la innocentada de Pallars Digital d'enguany | FCB
 ATENCIÓ: Aquesta notícia ha estat la innocentada que el diari Pallars Digital ha redactat pels Sants Innocents 2022
L’exfutbolista del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué, està actualment buscant una casa al Pallars, segons ha pogut corroborar Pallars Digital. L’empresari català va visitar d'incògnit les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a finals del mes de novembre, pocs dies després de jugar el seu últim partit amb el Barça, en la seva recerca per adquirir un habitatge a les comarques pallareses.

El recent trencament amb Shakira i la proximitat del Pallars amb Andorra -recordem que Piqué és propietari del Futbol Club Andorra i visita sovint el país dels Pirineus- han pesat en la seva decisió. Un altre dels factors que haurien decantat la balança a favor del Pallars és l’amistat que l’uneix amb Carles Puyol, el també exjugador del Barça, natural de la Pobla de Segur, i que precisament resideix a Andorra.

Segons ha pogut saber aquest diari, Piqué ha visitat les Valls d'Àneu, Alins, la Vall Fosca i la Conca de Tremp. De moment, l'empresari ja ha descartat comprar a Tremp per la boira, i actualment estaria bastant interessat en adquirir una propietat al poble de Norís, al terme municipal d'Alins, per la seva tranquil·litat i, sobretot, per estar situat a pocs minuts en cotxe d'Andorra. 

Pretemporades per a equips d'elit a la Pobla


Segons fonts pròximes a les negociacions, Piqué també està interessat en crear les condicions perquè al Pallars s'hi puguin fer stages de pretemporada per a equips d'alt nivell de futbol.  L'exfutbolista està negociant amb l'Ajuntament de la Pobla de Segur, on recordem, s'estan ultimant les obres del nou camp municipal de futbol. Per conèixer més detalls de l'operació, aquest diari ha contactat amb el consistori poblatà, que ha declinat fer declaracions.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació