Dimecres, 24 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp acaba l'any perdent contra el Lleida B (2-0) i el Pobla golejant a Solsona (0-7)

En bàsquet, el CB Tremp guanya el Torà (80-58) i el CB Pallars Sobirà supera el Torrefarrera (73-61)

Tomàs Garcia Espot Solsona | 19 de desembre de 2022 a les 08:05
Els poblatans ja acumulen cinc victòries consecutives | TGE
El CF Tremp és el conjunt pallarès que segurament tindrà més ganes de començar el nou any i fer tabula rasa, almenys d'aquests darrers quatre mesos. Els trempolins finalitzen aquest 2022 a Segona Catalana amb un balanç més que millorable: una sola victòria sumada, tres empats i vuit derrotes, que els situen penúltims amb amb sis punts.

La darrera ensopegada, aquest diumenge per 2 a 0 contra el Lleida B, confirma novament que el conjunt entrenat per Albert Segués haurà de suar sang si vol conservar la categoria. La fase regular finalitza el 12 de març, i els blanc-i-negres tenen per davant vuit partits que seran autèntiques finals abans de la fase de permanència.
 

Els trempolins tenen vuit per davant vuit partits vitals si volen mantenir la categoria. Foto: Clàudia Börg


En l'altra cara de la moneda, a Tercera Catalana, el CF Pobla dirà adéu al 2022 de la millor manera possible: sumant cinc victòries consecutives i havent jugat, de moment, el millor partit de la temporada. Els poblatans van golejar dissabte per 0 a 7 un Solsona B que no té res a veure amb l'equip potent de la campanya passada. El matx va ser un autèntic monòleg dels blanc-i-vermells, que al descans ja guanyaven per quatre gols de diferència gràcies a l'encert de Javi González, Xavi Castells, Miki Molleví i d'Albert Roset, que es va tornar a vestir els colors del club 3 anys, 6 mesos i 19 dies després.

A la segona meitat, el domini del Pobla es va mantenir, i Javi i Albert Roset van firmar els seus respectius doblets. A tall de curiositat, aquest últim també havia marcat dos gols en el seu darrer partit com a jugador poblatà. Finalment, Chua també va trobar el camí de la porteria, certificant una golejada que no podria deixar millors sensacions als homes de Santi Fité. I és que l'equip ha protagonitzat una recuperació fulgurant, sumant 15 punts seguits, que els col·loca tercers a la taula amb 22 punts, set victòries, un empat i quatre derrotes.
 

Albert Roset ha tornat a vestir-se de blanc-i-vermell tres anys i sis mesos després. Foto: Josep Molleví


El nou camp, a punt

 
L'altra bona notícia per al Pobla és que tant el club com l'escola de futbol ben aviat podran tornar a jugar un partit com a locals al seu poble. Serà el pròxim 8 de gener contra el Butsènit al nou camp de l'Estació. Tot plegat, després d'una llarga "travessia pel desert" -concretament 2 anys, 8 mesos i 4 dies- durant la qual els poblatans han hagut de jugar al Pedrasanta i al municipal Jaume Bonell de Rialp, i sense disposar tampoc d'un camp d'entrenament adequat. Afortunadament, la condició d"'orfes" de terreny de joc s'acabarà ben aviat, i el municipi estrenarà oficialment un nou camp municipal 87 anys, 3 mesos i 8 dies després de la inauguració del ja desaparegut Camp de les Escoles.
 
I finalment, a Quarta Catalana, el FC Rialp també acaba l'any amb registres negatius: 3 victòries, 2 empats i 6 derrotes. La darrera, aquest dissabte contra el Magraners (2-0). Els groc-i-negres van arribar al descans empatant a zero, però a la represa, i en només quatre minuts, al 55 i al 59, els de Pito Pasqual van deixar escapar el partit encaixant les dues dianes locals. Un nou mal resultat, doncs, que deixa als de Rialp novens a la classificació i sumant 11 punts de 30 possibles, però amb l'esperança de començar el nou any amb millors resultats.
 
I en bàsquet, el Natural Optics Pallars CB Tremp no va donar opcions al Torà (80-58), guanyant els tres primers parcials (23-13; 19/12 i 21/15). Els trempolins van anotar fins a 10 triples, amb Conti com a màxim anotador amb 18 punts, seguit de Xema, Darío, Ruben i Agus, amb 12 punts cadascun. Amb aquesta, l'equip de la capital del Jussà menjarà els raïms líder en solitari amb 12 victòries i només una derrota.

Qui tampoc no va deixar escapar la victòria va ser el CB Pallars Sobirà, que es va imposar al Torrefarrera per 73 a 61. Els de Sort també van firmar tres grans parcials, amb un Uriel Soler que va tornar a ser el màxim encistellador amb 27 punts. Amb aquest vuitè triomf, els pallaresos es mantenen cinquens de la categoria.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació