Dissabte, 27 d'abril de 2024
solidaritat

El Pallars escalfa motors per bategar un any més per «La Marató»

Coneix les activitats solidàries que organitzen els principals municipis pallaresos

Pallars Digital Pallars | 14 de desembre de 2022 a les 12:37
Els responsables i participants del disc i el llibre de La Marató 2022 | ACN
El Pallars ja ho té tot a punt per bategar un any més per La Marató, que en la seva 31a edició girarà entorn de les malalties cardiovasculars. Tot i que alguns municipis ja donar el tret de sortida a la solidaritat durant els dies del pont, aquestes són les principals activitats que recaptaran fons a les comarques pallareses.

Tremp, l'Associació de Dones Rosa d'Abril organitza una venda de pastissos a la rambla doctor Pearson el dissabte 17 a partir de les 11 del matí. La jornada estarà amenitzada per un grup de country, que animarà la participació. Al dia següent, diuemenge a les 12h, el Casal Cultural acollirà un vermut solidari i la inauguració de l'exposició de nadales.

Fins a dia d'avui, el municipi ja ha organitzat altres activitats per col·laborar amb La Marató. El passat dia 6, la Unió Ciclista de Tremp va organitzar un esmorzar social a les vinyes de Sant Miquel, on es van recaptar 665 euros, mentre que la colla castellera Malfargats de Pallars també van aportar el seu gra de sorra durant la Fira de Santa Llúcia de Vilamitjana.

Per la seva banda, Sort celebrarà dissabte una trobada solidària organitzada per l'Associació Cultural de Sardanistes. A partir de les 13:30h començarà el dinar popular. Pel que fa a diumenge, la coral Els Bilonguings de Sort, juntament amb Òmnium Pallars celebraran El Pallars Canta a les 12h, un acte que anirà acompanyat d'un vermut popilar i d'una ballada de sardanes.

Mentrestant, a la Pobla de Segur, l'Associació de Dones organitzarà diumenge la venda d'espelmes solidàries. Serà a la plaça de l'Arbre entre les 10 i les 14h. Per altra banda, a les 11:30h, la Residència Nostra Senyora de Ribera oferirà una venda de confeccions del taller de costura. El 24 de desembre, el Club de Futbol l'Escola de Futbol Pobla organitzaran partits solidaris al nou camp de futbol a partir de les 11h.

Pel que fa a Isona, aquest divendres els nens de l'escola AESO vendran cors artesanals amb fil i agulla a la plaça del Forn, a partir de les 11:30h. A més, el municipi ja va fer una altra aportació amb una xocolatada i una ballada al poliesportiu el passat dia 6, així com amb l'actuació d'un mariatxi el dia 10. Tot plegat, organitzat per l' Associació de la gent gran de Sant Antolí i els Amics de la Posa d'Isona.

Tornant al Sobirà, Esterri d'Àneu farà diumenge a les 18h un bingo i una xocolatada a l'ajuntament, organitzat per l'Associació de Dones de les Valls d'Àneu. Per la seva banda, Rialp acull, gràcies a l'Associació Cassigalls, una venda de productes artesanals des del dia 6 a la botiga Casa Caballé. Finalment, Llavorsí, que ja va acollir amb èxit el bingo solidari el dia 8, també celebrarà diumenge a les 13h un dinar popular la centre cívic.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació