Divendres, 19 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla guanya el Vilanova de l'Aguda i ja suma quatre triomfs seguits (2-0)

El FC Rialp goleja el Benavent de Segrià (5-0) i en bàsquet, el CB Pallars Sobirà s'imposa al Vallfogona de Balaguer (82-62)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 12 de desembre de 2022 a les 08:03
Els poblatans han marcat nou gols en les últimes quatre jornades | TGE
El CF Pobla ha sumat aquest diumenge una important victòria a Tercera Catalana contra el Vilanova de l'Aguda, la quarta consecutiva a la lliga. Els poblatans van sortir endollats al terreny de joc, i en només 20 minuts van tenir el partit controlat, però no sentenciat. Primer, i arran d'una jugada molt ben trenada, Chua va obrir el marcador, mentre que el jove Xavi Castells van engaltar un gran xut per marcar el segon abans del descans.

A la represa, el joc es va començar a travar i el Vilanova va augmentar la pressió davant del desencert del Pobla. Els visitants, però, no van disposar de cap ocasió clara per reduir diferències ni tampoc per incomodar als blanc-i-vermells. Amb el xiulet final, els poblatans continuen la bona ratxa a la lliga amb 12 punts consecutius, nou gols marcats, dos en contra, i a només un partit per acabar l'any amb bones sensacions i a la part mitja-alta de la classificació.

A post shared by FCRialp (@fcrialp)

Mentrestant, el FC Rialp va firmar una gran golejada a casa contra el Benavent de Segrià (5-0). Els groc-i-negres van sortir a per totes, i al minut 21 Adrià Ovando obria la llauna. Després del descans, la fam de gol dels del Sobirà no es va aturar, i Ignasi Planas Jan Roqué van ampliar l'avantatge. A les acaballes del partit, els de Pito Pasqual van posar la cirereta al pastís amb una nova diana d'Ovando i una altra de Jose Alberto. També amb un partit pendent, el Rialp escala fins a la novena posició amb 11 punts sumats i tres victòries.

El Sort suma la quarta victòria i ja és cinquè

I pel que fa al bàsquet, el CB Pallars Sobirà va haver de patir, però finalment va aconseguir una victòria treballada contra el Vallfogona de Balaguer (82-62). Els dos equips van arribar molt igualats al descans, però a la represa els de Sort van pitjar l'accelerador, signant uns bons parcials de 19 a 10 i de 24 a 9. El referent de l'equip, Uriel Soler, va tornar a ser el màxim anotador amb 22 punts, seguit d'Adrià Farré amb 13.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C