Divendres, 19 d'abril de 2024

Un cérvol protagonitza la campanya de Nadal del comerç del Pallars Jussà

L'objectiu d'aquest tipus d'accions és promoure el consum responsable i de proximitat entre la població

Pallars Digital Tremp | 9 de desembre de 2022 a les 10:05
Imatge del cérvol que protagonitza la campanya | Fem Pallars
Aquest Nadal, els comerços i serveis del Pallars Jussà lluiran als seus aparadors un element comú per reivindicar la compra de proximitat en aquestes dates. La campanya sorgeix del projecte comarcal de dinamització comercial Fem Pallars i consisteix en la silueta d’un cérvol de craft amb l’eslògan Per Nadal, també comerç local. Com en anteriors campanyes, Fem Pallars vol posar en valor el comerç de la comarca i captar l’atenció de la població local a l’hora de fixar la despesa al territori. 

L’oferta comercial del Pallars Jussà és completa, i entre les botigues de tots els municipis s'hi pot trobar gairebé de tot. Així, Fem Pallars, els municipis i les associacions col·laboradores del projecte treballen amb l’objectiu comú de fer que el Pallars sigui la primera opció de compra, tant a l’hora de plantejar les despeses de Nadal com la resta de l’any.

L’element decoratiu s’ha presentat al sector comercial durant el curs d’aparadorisme que recentment ha tingut lloc al Centre d’Estudis 80 de Tremp i que ha anat a càrrec de la visual merchandiser Bibiana Becerra. El seminari s’ha centrat en la decoració d’aparadors i les tendències del Nadal 22-23 i s’han integrat els diferents continguts a partir del cérvol de Fem Pallars.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació