Divendres, 26 d'abril de 2024
Incendis

Un incendi crema la coberta d'una casa de tres plantes a Araós

El foc s'ha produït de matinada i les persones que viuen a l'edifici n'han pogut sortir il·lesos

Jordi Ubach Llorens Araós | 6 de desembre de 2022 a les 10:53
Un bomber treballant en les tasques d'extinció de la coberta | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts en l'extinció d'un incendi que ha afectat totalment la coberta d'una casa de tres plantes a Araós, al terme municipal d'Alins. L'avís s'ha donat a les 4:04 hores de la matinada i quan els efectius han arribat al lloc, el foc ja estava totalment desenvolupat i amb totes les persones fora de la casa. Sortosament, no s'han hagut de lamentar ferits.
 
Els Bombers van poder aturar la propagació del foc al voltant de les 9:34 hores, evitant d'aquesta manera que les flames afectessin les cases de més a la vora. En total s'hi han destinat fins a nou dotacions de Bombers, que no van poder donar l'incendi per controlat fins a les 10:58 hores. 

A partir d'aquest moment, els efectius van continuar treballant en les tasques d'extinció, així com en el sanejament de la teulada per tal d'evitar despreniments i revisant que no quedés cap punt calent. Els Bombers no han pogut confirmar encara les causes de l'incendi.


Des del lloc de l'incendi, el caporal dels Bombers a la Regió d'Emergències de Lleida, Eduard Solans, ha explicat que van continuar treballant en les dues vessants de la teulada, i que es van haver de fer tallafocs per evitar la propagació del foc per la coberta i cap a les cases del costat.
 
Després de sanejar la teulada, els efectius van col·locar lones sobre el llosat per protegir els habitatges afectats de la pluja o de la neu. Les tasques van finalitzar definitivament a les 18.00 hores. En total, i a causa del foc, dos dels apartaments de la darrera planta de l'edifici van quedar afectats, mentre que es va permetre el retorn dels veïns als seus habitatges.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació