16 d'abril de 2024

El CF Pobla suma la tercera victòria consecutiva contra el Tornabous (0-1)

El FC Rialp cau golejat a Gimenells (0-6), mentre que el CB Tremp s’imposa al Torrefarrera (64-61), i el CB Sort tomba al Borges (80-62)

Tomàs Garcia Espot Tornabous | 28 de novembre de 2022 a les 08:40
Un gol en una jugada de còrner assajada va donar els tres punts al poblatans | TGE
Definitivament, el CF Pobla està en ratxa. Els poblatans han sumat aquest diumenge la tercera victòria consecutiva a la lliga després d'imposar-se per la mínima a Tornabous. En un partit força travat i sense massa idees, els homes de Santi Fité en van tenir prou amb una jugada assajada a la sortida d'un córner per avançar-se al marcador al minut 33. Passada de Xavi Castells, Pepe Juangran deixava passar la pilota i Miki Molleví rematava al fons de la porteria. El mateix Molleví va tenir el 0 a 2 abans del descans, però es va trobar amb una gran aturada del porter.

A la segona meitat, el Tornabous va buscar l'empat a la desesperada, però els blanc-i-vermells van demostrar una gran solidesa en defensa, aturant les múltiples aproximacions de rival, que no va aixecar el peu de l'accelerador fins al xiulet final. El Pobla suma, doncs, nou punts seguits que confirmen encara més les bones sensacions que viu l'equip, especialment després d'haver batut tres equips de la part alta de la taula. Com la temporada passada, la derrota a Ivars d'Urgell va ser un punt d'inflexió, i amb el nou camp gairebé a punt d'estrenar-se, els poblatans volen acabar l'any de la millor manera.

Per la seva banda, a Quarta Catalana, el FC Rialp va patir una dolorosa derrota contra el Gimenells, on va caure per golejada (0-6). Els locals s'avançaven al minut tres des dels 11 metres, i abans del descans ja guanyaven per quatre gols de diferència. Al segon temps, la superioritat es va mantenir, i encara van tenir temps de marcador dos gols més, firmant un resultat que deixa als de Pito Pasqual amb cinc derrotes, només dues victòries i 12ns a la lliga.

El CB Tremp continua líder

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp va sumar la desena victòria a la lliga i continua líder, empatat a punts amb l'Alpicat C. Els de Diego Roldán rebien al Torrefarrera al Juncar, a qui s'acabarien imposant per 64 a 61. Els trempolins van anar per davant al marcador durant tot el partit, arribant a establir una diferència de 15 punts. Tanmateix, al darrer quart els visitants van firmar un parcial d'11 a 21, fet que els va permetre somiar en la remuntada, que finalment no van aconseguir. Pel CB Tremp van destacar el capità Ruben Rodríguez, màxim anotar amb 23 punts, Conti amb 18 i Jordi Lloan amb 10.

El CB Pallars Sobirà també acaba el cap de setmana amb bona nota. Els de Sort es van desfer del Borges amb un contundent 80 a 62. Després d'un primer quart molt igualat, els pallaresos van anar allunyant-se, i marcant una diferència que va ser insalvable. Els 17 punts d'Uriel Soler i els 14 de Joel Font van ser claus en aquesta victòria dels del Sobirà, que surten de la part baixa de la taula amb cinc victòries i cinc derrotes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C