Divendres, 19 d'abril de 2024

El CF Pobla guanya l'Andorra B (3-2) i el CF Tremp empata a Torrefarrera (0-0)

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp s'imposa a l'Artesa (52-55), mentre que el Sort cau contra l'Alpicat C (70-57)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 21 de novembre de 2022 a les 07:26
Els poblatans sumen la segona victòria seguida, la quarta de la temporada | TGE
Aquest diumenge el CF Pobla ha confirmat les bones sensacions que viu l'equip, però també que pot arribar a ser un autèntic problema per als clubs de la part alta de la taula. Els poblatans van imposar-se a l'Andorra B per 3 a 2, en un partit, però, que va tenir dues parts molt diferents. Al primer temps, els de Santi Fité van sortir a mossegar, i al minut 4 s'avançaven després d'una precisa rematada de Llebot. Amb un rival incòmode, però amb ganes de fer mal, vuit minuts després Chua feia el segon gol que deixava el matx ben lligat, però no al sac.

A la represa, els andorrans van fer un pas endavant, i al cap de cinc minuts aconseguien retallar distàncies al marcador. Tot i la pressió visitant, i les constants anades i vingudes, un quart d'hora després Miki Molleví col·locava el 3 a 1 al marcador després d'una ràpida escapada per la banda esquerra. El partit, però, no estava tancat, i a pocs minuts pel final, el filial de l'Andorra marcava el segon i posava la por al cos dels blanc-i-vermells, que van tancar-se al darrere. Els darrers instants van ser d'autèntic infart, amb un penal no assenyalat en favor del Pobla i un gol dels visitants anul·lat per fora de joc. Sortosament, el xiulet final permetia l'equip respirar tranquil després de sumar la segona victòria consecutiva i la quarta de la temporada.

Mentrestant, a Segona Catalana, el CF Tremp viatjava a Torrefarrera, on va obtenir un empat sense gols contra el cuer del grup. Una posició que els trempolins haurien pogut ocupar al final de la jornada si haguessin perdut. Les taules al marcador, però, deixen una doble sensació a les files del club blanc-i-negre. Per una banda, aconsegueixen un punt vital en una categoria on sumar li està resultant tremendament difícil. Però en l'altra cara de la moneda, la manca d'eficàcia de cara a porteria del Tremp també resulta preocupant tenint en compte la importància de la diferència de gols.

Finalment, a Quarta Catalana, el FC Rialp va sumar la segona victòria de la temporada a casa contra el Bell-lloc d'Urgell. Els de Pito Pasqual marxaven al descans amb avantatge gràcies al gol d'Ignasi Planas i la diana en pròpia porta de l'equip rival. A la represa, el resultat es va mantenir fins al minut 72, quan de nou Planas situava el 3 a 0 definitiu al marcador.

Pel que fa al bàsquet, el CB Tremp va aconseguir la sisena victòria consecutiva a Artesa de Segre. En un partit marcat per la poca anotació, els trempolins van imposar-se en la primera meitat amb uns parcials força ajustats. Al tercer quart els locals van sortir a remuntar el resultat, i tot i que el Tremp va imposar-se al darrer període, l'Artesa va estar a punt de sorprendre els del Pallars Jussà, amb un 52 a 55 final. Així i tot, els del Jussà continuen líders amb nou victòries sumades i només una derrota.

Per la seva banda, el CB Pallars Sobirà va caure per 70 a 57 contra l'Alpicat C. Després d'haver-se imposat dissabte a l'Alcarràs, aquest diumenge els de Sort no van tenir cap opció contra un rival superior. Els tres primers quarts van estar dominats pels locals, que van arribar a estar 20 punts per sobre dels pallaresos. Malgrat imposar-se al darrer període i els 36 punts d'Uriel Soler, els de la capital del Sobirà no van poder evitar la cinquena derrota de la temporada, que es deixa 12ns en la classificació.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C