Dimarts, 23 d'abril de 2024
mai tant!

«El foraster» busca gent de les Valls d'Àneu per sortir a la propera temporada

Els interessats han de posar-se en contacte amb els ajuntaments d'Alt Àneu, Espot, Esterri i la Guingueta abans d'aquest divendres

Redacció Valls d'Àneu | 18 de novembre de 2022 a les 12:26
Quim Masferrer presentant El Foraster | TV3
El programa El foraster de TV3, presentat per l'humorista Quim Masferrer, busca gent que habiti a les Valls d'Àneu perquè surtin en un capítol del programa, que previsiblement s'emetria durant la propera temporada.

Per aquest motiu, els ajuntaments de la zona, Alt ÀneuEspotEsterri d'Àneu la Guingueta d'Àneu, han fet una crida als veïns i veïnes per trobar el màxim de persones possible i de tota mena.

En concret, han de ser d'edats diferents, professions interessants, històries personals emotives, aficions curioses, o bé que tinguin col·leccions, anècdotes, així com aquells que puguin realitzar excursions.

Els interessats en participar-hi poden fer-ho saber posant-se en contacte amb els respectius ajuntaments, trucant als telèfons 973 62 60 38 (Alt Àneu), 973 62 40 45 (Espot), 973 62 60 05 (Esterri) o al 973 62 60 67 (la Guingueta) abans d'aquest divendres 18 de novembre.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació