Divendres, 19 d'abril de 2024
rescat

Rescaten un parapentista penjat d’un arbre a 20 metres d’altura a Esterri d’Àneu

L'home, que va sortir il·lès, va poder baixar després que els Bombers s'obrissin pas tallant un altre arbre que els barrava el camí

Redacció Esterri d'Àneu | 17 de novembre de 2022 a les 09:15
L'home va estar dues hores atrapat dalt de l'arbre | Bombers
Un parapentista que havia quedat penjat durant dues hores d'un arbre a Esterri d'Àneu ha hagut de ser rescatat aquest dimecres al matí pels Bombers de la Generalitat. L'avís es va donar a les 14:13 hores, quan un agent rural va alertar els serveis d'emergència.

L'home, que estava conscient, estava atrapat a uns 20 metres d'alçada després de perdre el control del parapent i no podia baixar. Els Bombers han mobilitzat dues dotacions terrestres i una aèria, però primer han hagut de tallar un arbre que els barrava el pas del camí que duia al lloc de l'accident.
 
Finalment, cap a les quatre de la tarda, els efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) han pogut baixar l'home accidentat, que ha resultat il·lès, mitjançant una autoescala. Després de ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), i sense que s'hagués de lamentar cap lesió, els Bombers també han recuperat el parapent que havia quedat enganxat dalt de l'arbre.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació