Dijous, 18 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

Carles Boix repetirà com a candidat del PSC a la Pobla de Segur

El regidor poblatà i la candidata de Compromís per Tremp, Sílvia Romero, han estat confirmats com a caps de llista de la formació a les dos principals poblacions del Jussà

Redacció La Pobla de Segur | 17 de novembre de 2022 a les 10:57
Carles Boix (a la dreta de la taula) durant el Consell dels socialistes lleidatans | PSC Comarques de Lleida
Carles Boix repetirà com a candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per a les pròximes eleccions municipals a la Pobla de Segur. Serà la segona vegada que l'actual regidor del consistori es presentarà com a número u de la candidatura. L'any 2019, Boix va obtenir tres regidors -un més respecte als anteriors comicis- i el 23,92% dels vots.

L'any 2015, l'actual cap de l'oposició a l'Ajuntament de la Pobla de Segur, va ser el segon de la llista dels socialistes, però no va aconseguir la representació. Tanmateix, a mitja legislatura va substituir el fins aleshores regidor, Jordi Colom.
 
A banda de Boix, durant el Consell del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran d'aquest dimarts, el partit també ha ratificat Sílvia Romero com a cap de llista de Compromís per Tremp, que la setmana passada va ser escollida per la formació local per segona vegada consecutiva.
 
Juntament amb els dos pallaresos, la formació vermella també ha confirmat 16 altres caps de llista de diferents pobles de la demarcació de Lleida per a les pròximes eleccions municipals. En total, els socialistes ja compten amb 24 llistes de cara al proper 28 de maig.

Les dues principals poblacions del Pallars Jussà són, de moments, els únics municipis a la comarca on el PSC ha anunciat que es presentarà. Fa gairebé quatre anys, els socialistes van fer llistes a només 10 dels 29 municipis de les comarques pallareses, aconseguint 2.065 vots, 18 regidors i tan sols dues alcaldies, les de Senterada Salàs de Pallars.
 
En aquest sentit, el primer secretari del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha posat en relleu que el partit està "recuperant candidatures i llistes en pobles i municipis en les que no en vam poder fer el 2019".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació