Dijous, 25 d'abril de 2024
Renúncia

El regidor del PSC a la Pobla, Jordi Colom, renuncia al càrrec

Colom, que serà substituit per Carles Boix, seguirà com a Primer Secretari de l'agrupació local

Redacció 11 de maig de 2017 a les 09:41
Colom s'ha acomiadat dels seus companys en el ple celebrat aquest dimarts | Jordi Ubach
L'únic regidor del PSC a la Pobla de Segur, Jordi Colom, ha renunciat al càrrec en el transcurs del ple extraordinari celebrat aquest dimecres a la sala de plens de l'Ajuntament de la Pobla de Segur. Colom plega per "relleu generacional" i per qüestions laborals que fan "cada cop més difícil l'assistència als plens i l'activitat del consistori".

En el seu discurs de comiat, Colom ha agraït els votants que li han fet confiança, així com a l'alcalde, Lluís Bellera, per la seva col·laboració i bona relació. L'exregidor socialista ha animat el seu substitut, Carles Boix, del que està segur que la seva aportació "seguirà en positiu". Colom ha finalitzat el seu discurs amb un "visca la Pobla".

Amb la renúncia, Colom deixa pas a Boix, qui fou número dos de la llista socialista a les passades eleccions municipals. Boix, que prendrà possessió en el proper ple, assegura que accepta el repte "amb renovades il·lusions". Jordi Colom, que va ser cap de llista del PSC a les darreres eleccions municipals, es mantindrà com a Primer Secretari de l'agrupació local del PSC.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació