Dimecres, 24 d'abril de 2024
esquí

Tavascan ja té disponibles els forfets de temporada amb bonificacions

Els usuaris que adquireixin els forfets d’alpí abans del 30 de novembre i els de nòrdic abans del dia 13, gaudiran d’importants avantatges

Redacció Tavascan | 11 de novembre de 2022 a les 09:03
Uns esquiadors gaudint de la neu a l'estació de Tavascan | Tavascan
Tavascan ja ha posat en funcionament, a través del seu lloc web, la venda dels forfets de temporada d'esquí alpí i de nòrdic. Els usuaris més previsors gaudiran de rebaixes que possibilitaran que els respectius forfets estiguin a l'abast de qualsevol butxaca. Paral·lelament, també s’ofereixen diversos avantatges i bonificacions en altres serveis de l’estació a l’hora d’adquirir el forfet de temporada.

Per una banda, el forfet de temporada d'esquí alpí gaudeix, fins al 30 de novembre, d'un descompte del 20%. Això fa que se situï a un preu de 159 euros en la modalitat adulta i de 97 a l'infantil (fins a 12 anys). A més, i d'acord amb aquesta iniciativa d'avantatges, les persones que adquireixin ara el forfet de temporada també gaudiran, durant tota la temporada, d’un 50% de descompte en el forfait de dia de les estacions de Port Ainé i Espot; accés gratuït a Port Ainé i Espot quan Tavascan estigui tancada per males condicions meteorològiques; accés gratuït amb raquetes a les pistes de nòrdic; i un dia de raquetes gratuït i un dia d’esquí nòrdic gratuït. També s’hi sumarà una bonificació del 5% de descompte en el lloguer de material i condicions preferents a l’Escola d’Esquí Tavascan.

Pel que fa a l'esquí nòrdic, els descomptes s’aplicaran fins el 13 de novembre. En aquest cas, els descomptes suposen una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfet a 116 euros pels adults i 58 l’infantil. Aquest forfet està dins l’oferta de les estacions adherides a Tot Nòrdic, la qual cosa fa que els usuaris del forfet puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de l’Erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera. A més, inclou forfet gratuït d’un dia a les estacions d’alpí de La Molina, Núria, Vallter 2000, Espot i Portainé, així com en la part alpina de Tavascan.

També afegeix un 50% de descompte en forfet de dia a les estacions nòrdiques del Capcir, la Rabassa (Andorra) i Plateau de beille. Aquest forfet, si es compra des de Tavascan, els usuaris el reben còmodament a casa seva. Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del web oficial de Tavascan.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació