Divendres, 19 d'abril de 2024
formació laboral

L'Ajuntament de Tremp finalitza dues formacions per millorar la capacitació laboral

L'objectiu ha estat millorar les competències per afavorir de manera òptima la inserció al mercat de treball

Redacció Tremp | 10 de novembre de 2022 a les 11:34
Moment de la formació oferida per Marta Lluis Massa | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp, a través del programa Treball als Barris, ha finalitzat la subvenció amb dues formacions molt diferents, adreçades específicament a persones que busquen millorar el seu currículum professional.

La primera formació ha estat de cuina i ha consistit en l'elaboració de conserves. Ha anat a càrrec de dos professionals del món de la restauració, Mariano Gonzalvo de Lo Paller del Coc de Surp i Oriol Pallarès, d'És Pallarès. A l'aula s'ha treballat des diferents tècniques d'aprofitament dels aliments i conservació, amb l'objectiu de d'evitar el malbaratament, alhora que aportar un valor afegit als aliments i potenciar-los, dins del circuit alimentari i de la economia circular.

El segon curs ha estat Bones pràctiques en la recerca de feina, que ha anat a càrrec de la psicòloga Marta Lluis Massa, que ha destacat la necessitat de treballar el perfil personal i marcar un itinerari professional. Al llarg de la sessió s'han analitzat els recursos del territori, els canals per trobar feina  i els passos del procés de selecció.

També s'ha treballat a partir d'exemples qüestions com la contractació i l'entorn laboral, la classificació professional i la retribució, per tal d'assolir coneixements generals que facilitin l'accés al mercat laboral i la comprensió del seu funcionament. Aquesta acció està subvencionada en el programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, Treball als Barris, cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social. Servei públic d'ocupació Estatal, SEPE.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació