16 d'abril de 2024
geoparc

Tremp acull les 7es Jornades del Fòrum Espanyol de Geoparcs

Els 15 Geoparcs mundials de l'Estat es trobaran a partir d'aquest dimecres per explicar la feina que fan i la importància d’aquesta figura de la Unesco

Redacció Tremp | 2 de novembre de 2022 a les 10:46
Durant les Jornades també es realitzaran visites a llocs icònics del Geoparc | Geoparc Orígens
Tremp acull a partir d'aquest dimecres i fins divendres la setena edició de les Jornades del Fòrum Espanyol de Geoparcs. L'esdeveniment reuneix als 15 geoparcs de l'Estat espanyol i quatre altres territoris que aspiren a ser-ho.  

En el marc d’aquestes Jornades, el dijous dia 3 tindran lloc diverses taules rodones obertes al públic general, en les quals es parlarà sobre Conservació i Innovació als Geoparcs, i on tothom que ho vulgui hi podrà assistir i participar de forma gratuïta. Aquestes tractaran sobre el rol dels Geoparcs en aquests àmbits i s’obrirà debat participatiu amb el públic. 

Més tard, hi haurà un últim bloc dedicat a la presentació dels diferents Geoparcs de l’estat, i finalment, es tancaran les jornades amb diferents actes culturals a l’exterior del recinte. Durant les Jornades també es realitzaran diverses visites a indrets rellevants del Geoparc Orígens, com per exemple al Museu de la Conca Dellà, el mirador de Faidella, el jaciment d'Orcau, el Congost de Collegats o el Museu de Gerri de la Sal.

Les Jornades Obertes dels Geoparcs espanyols es duen a terme des de l’any 2014. Cada any és un Geoparc mundial de la Unesco qui s’encarrega de ser l’amfitrió i organitzar les jornades al seu territori amb l’objectiu de donar a conèixer el treball que realitzen els Geoparcs i la repercussió d'aquesta figura de la Unesco en aquests territoris.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació