Diumenge, 28 d'abril de 2024
turisme

El Pirineu preveu una ocupació turística del 75% per Tots Sants

El pont estarà marcat per diverses activitats per a tots els públics relacionades amb la natura, la cultura i la gastronomia

Redacció Pallars | 28 d'octubre de 2022 a les 10:38
El sector del càmping preveu penjar el cartell de complet durant aquests quatre dies | ACN
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística del 75% durant el pont de Tots Sants als establiments d'hoteleria, turisme rural i bungalous de les zones turístiques de les comarques de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran.

En els quatre dies d'aquest pont, es preveu una gran varietat de propostes relacionades amb la natura, la cultura, la gastronomia, la temporada de bolets, així com activitats per celebrar la festa de la Castanyada i el Halloween.

Per sectors, el de l'hoteleria podria registrar una ocupació de fins al 80% durant el dissabte i el diumenge però als càmpings, els bungalous preveuen penjar el cartell de complet i l'acampada serà superior per les altes temperatures per l'època de l'any. La majoria de visitants per aquestes dates són de mercats de proximitat, bàsicament catalans, una circumstància que també afavoreix la presa de decisions de darrer moment.

El sector del turisme rural també augura una bona ocupació, que situarà entre el 85 i el 90% les tres nits del pont en el conjunt de la demarcació de Lleida. D'altra banda, moltes segones residències estaran ocupades aquests dies i la seva activitat també representarà un impuls al sector turístic i comercial de Lleida.  


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació