Dijous, 18 d'abril de 2024
carreteres

Liciten per més de 300.000 euros les obres de l’N-260 a Baro

L'actuació contempla la millora de zones deteriorades de la carretera en un tram d'un tres quilòmetres al municipi de Soriguera

Redacció Soriguera | 27 d'octubre de 2022 a les 09:53
Imatge de la carretera N-260 a Baro | GSV
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat dos contractes d'obres de rehabilitació superficial del ferm de la carretera N-260. Un d'ells, amb un pressupost de 602.098,98 euros, afecta un tram de deu quilòmetres a l'entorn de la Seu d'Urgell i l'altre, amb un pressupost 326.516,91 euros, a gairebé tres quilòmetres a l'entorn de Baro, al municipi de Soriguera.

L'objectiu és fresar aquelles zones més deteriorades i estendre-hi una capa de barreja bituminosa d'entre tres i cinc centímetres. També es preveu repintar les marques de la via i les juntes de dilatació a l'enllaç que dona accés a la zona industrial de Montferrer i Castellbò.

L'actuació s'emmarca en el programa de conservació i manteniment de la xarxa de carreteres de l'Estat, a través del qual s'han invertit més de 70 milions d'euros des de juny de 2018 a la demarcació de Lleida. El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha valorat positivament la licitació, afirmant que "és un exemple més de l'impuls a les tasques de conservació de la xarxa estatal de carreteres" i una mostra del "compromís de treballar per millorar la seguretat en la conducció dels usuaris".

A més, ha destacat el fet que recentment "s'han licitat quatre projectes per aquesta carretera que representaran una inversió de més de 54 milions d'euros", el gruix dels quals destinats a la variant de la Pobla de Segur i un milió per a la de la Seu d'Urgell.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació